شایعه کنفرانس خبری جدید سونی در ماه May (رونمایی بزرگ)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

sony-ps4-logo-600x331.jpg

درود.

در ماه فوریه امسال بود که شرکت بزرگ سونی از کنسول نسل بعد خود یعنی Playstation 4 به همگان معرفی نمود. از بازی‌هایی که قرار است براین پلتفرم گرفته تا کنترلر، ویژگی‌های سخت‌افزاری دستگاه همگی در این همایش به صمع و نظر طرفدارن رسید. اما چیزی که در این کنفرانس نشان داده نشد، خود کنسل PS4 بود. در همین راستا طبق خبری که PCMag آن را بیا کرده است، سونی در رابطه با کنسول PS4 خود خبری بزرگی را عنوان خواهد کرد. طبق خبری که این سایتعنوان کرده، این همایش احتمالا در همین اپریل یا در اواسط ماه May سال جاری برگذار خواهد شد. PCMag اذعان می‌کند این خبر را از یکی از اشنایان شرکت سونی که در بخش بازاریابی این شرکت فعالیت دارد بدست آورده است.

آخرین ویرایش:
اتفاقا به نظر من کار درستی هستش اگه سونی انجام بده به خاطر اینکه هنوز کنسول PS4 به نظر من معرفی نشده هنوز مشخص نیست این کنسول دقیقا چی داره فقط گفتن پردازنده X86 داره که الان مشخص نیست چی هستش و 8 گیگابایت رم GDDR5 فقط میشخص شده موضوع بعدی هنوز مشخص نیست بقیه قطعه های این کنسول رو چی تشکیل میده حتی ما خودش رو هم ندیدیم .

حتی گفته شده این eye ps جدید هم هنوز طرح اصلی نیست .

بازی هم که هنوز برای لانچ کم داره به نظر من از طرف دیگه بخواد همه اینها رو با Vita رو بزاره برای E3 وقت کم میاره .

از طرف دیگه امکان داره بره زیر سایه ماکروسافت به خاطر اینکه هیچیش مشخص نیست و ملت یک جورایی برای معرفی اون کنسول هم هیجان دارن . همون جوری که خودم دارم .:d

معرفی یک کنسول جدید میتونه خودش یک امتیاز باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or