کنسول Xbox Series X به اندازه Xbox One X بی‌صدا است

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Xbox-Series-X-3.jpg

به گفته فیل اسپنسر مدیر بخش گیم مایکروسافت و رئیس Xbox در گفتگو با وبسایت گیم‌اسپات، کنسول Xbox Series X به اندازه کنسول میان‌نسلی Xbox One X بی‌صدا و ساکت است.
هنگامی که این کنسول در رویداد The Game Awards 2019 رونمایی شد صحبت‌های بسیاری پیرامون نوع طراحی و شکل این کنسول ایجاد شد. به‌علاوه مایکروسافت تایید کرد این کنسول هم به صورت عمودی و هم به صورت افقی می‌تواند قرار بگیرد. شخص اسپنسر در مصاحبه با گیم‌اسپات اظهار کرده بود که GPU این کنسول هشت برابر از مدل پایه Xbox One و دو برابر از مدل One X سریع‌تر است. CPU آن هم چهار برابر قدرت پردازشی بیشتری در مقایسه با One X دارد و هم‌چنین از حافظه پرسرعت NVMe برخوردار است.
اکنون جزئیات جدیدی در خصوص سیستم خنک‌کننده این کنسول مستطیل شکل به دست آمده است. فیل اسپنسر تایید کرد که یک فن خنک‌کننده مرکزی در...

Continue reading...

صدای پرو دیوانه کننده است فکر می کردم PS3 Fat صداش خیلی زیاده لامصب پرو صدای موتور هواپیما میده
PS4 fat صداش خدایی زیاده مخصوصا تولید سری اول. ولی PS4 pro خیلی بی صداست. نمیدونم دوستان چطور میگن خیلی زیاده.

تنها بازی که صدای ONE X رو به صورت جدی درمیاره رد دد2 هست
PS4 فت دارم مدل 2016 توی گاد زوزه میکشه لامصب خیلی دور فن توی گاد میره بالا

توی ps4 عادی دور فن مشکلی برای کنسول پیش نمیاره..بعضی مواقع بالا پایین میکن ..البته هرچی مدل جدید تر بهتر .من خودم پرو دارم سریع جدید واقعأ عالی..

• Like
Reactions: Love Console
توی ps4 عادی دور فن مشکلی برای کنسول پیش نمیاره..بعضی مواقع بالا پایین میکن ..البته هرچی مدل جدید تر بهتر .من خودم پرو دارم سریع جدید واقعأ عالی..
نه مشکلی که به وجود نمیاره ولی کلا صدای بالای فن اعصاب ادمو خورد میکنه
من ps4 فت دارم خیلی عالیه فقط یکسری بازی های خاص مثل گاد دور فن زیاد میشه
پرو رو اون طور که شنیدم دور فن زیاد بالا میره کلا به نظرم برای پرو باید از یه خنک کننده در سطح ONE X استفاده میکردن ولی این طور که میگین شاید مدل های جدیدش دور فن کمتر باشه

• Like
Reactions: silent ops
نه مشکلی که به وجود نمیاره ولی کلا صدای بالای فن اعصاب ادمو خورد میکنه
من ps4 فت دارم خیلی عالیه فقط یکسری بازی های خاص مثل گاد دور فن زیاد میشه
پرو رو اون طور که شنیدم دور فن زیاد بالا میره کلا به نظرم برای پرو باید از یه خنک کننده در سطح ONE X استفاده میکردن ولی این طور که میگین شاید مدل های جدیدش دور فن کمتر باشه
من پرو سری 7116B دارم از مدل فت صداش حداقل کمتره و البته با تغییر رزلوشن از 4k به فول اچدی هم صدای فن کمتر هم میشه

من پرو سری 7116B دارم از مدل فت صداش حداقل کمتره و البته با تغییر رزلوشن از 4k به فول اچدی هم صدای فن کمتر هم میشه

من خودم با lcd نهایت 1080معمولی بازی میکنم صداش آنچنان زیاد نیست.سریع پرو 7216 هست..

نتیجه
سونی جان یک کم کنسولت رو بزرگتر بساز که مشکل تهویه و همچنین صداش اکی باشه

طراحی کنسول خیلی مهم ps4 شبیعه چند تا موزایک موازی هست که رو هم هستند:Cheesygrin:.. اگه موزاییک ها بزرگ تر بود بهتر بود میشد سرامیک :D .که خروجی فنش عالی بود...

• Like
من خودم با lcd نهایت 1080معمولی بازی میکنم صداش آنچنان زیاد نیست.سریع پرو 7216 هست..
داداش بحث اصلی سره 4K هست چون فشار اصلی رو این رزولوشن وارد میکنه
الان روی ONE X شما اگر از روی 4K به 1080 سوئیچ کنی که دیگه صدای همون زمزمه هم ازش در نمیاد ولی 4K هست که فشار اصلی رو وارد میکنه
شما روی پرو گاد رو یه بار پرفورمنس بذار که 1080 اجرا میشه بذار و یه بار 4Kبذار
اونجاست که صدای زوزه بلند میشه

داداش بحث اصلی سره 4K هست چون فشار اصلی رو این رزولوشن وارد میکنه
الان روی ONE X شما اگر از روی 4K به 1080 سوئیچ کنی که دیگه صدای همون زمزمه هم ازش در نمیاد ولی 4K هست که فشار اصلی رو وارد میکنه
شما روی پرو گاد رو یه بار پرفورمنس بذار که 1080 اجرا میشه بذار و یه بار 4Kبذار
اونجاست که صدای زوزه بلند میشه

البته فکر نکنم صداش آنچنان زیاد باشه دوستان تلویزیون 4k دارند گاد اجرا کردند صداش خیلی زیاد نیست..طبیعی

• Like
PS4 fat صداش خدایی زیاده مخصوصا تولید سری اول. ولی PS4 pro خیلی بی صداست. نمیدونم دوستان چطور میگن خیلی زیاده.
والله شما یه بار پی اس ۲۰ رو تست کن با پرو متوجه می شی‌ منظورم‌ چی هست صداش واقعا عصبی کننده است

• Like
در نهایت البته "صدا ندادن فن" عامل تعیین کننده برای انتخاب دستگاه نخواهد شد...
عاملش چیز دیگه س که متاسفانه تا الانم رو نکرده و داره راه نسل قبل رو میره ظاهرا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or