با سلام خدمت دوستان عزیز بازی سنتری ،
کنسول فوق از اولش دست خودم بوده و بسیار کم کارکرد و تمیز و بدون مشکل .( دسته سالم و تمیز و بدون هیچ ایراد ظاهری و باطنی)
دستگاه ریجن 2 و تمامی متعلقاتش (کارتن ، کابل شارژ اصلی ، کابل HDMi اصلی ، هنذفری اصلی) همراهش موجوده .
همراه دستگاه یه دسته اصلی خریداری شده از آمازون امارات هم موجوده . (کارکرد زیر 50 ساعت و کلا تو کارتن بوده - تمیزیش داخل عکسا مشخصه).
یک پایه شارژ اصلی PS4 Charging Station ریجن 2 ، این مورد هم از آمازون امارات خریداری شده و کاملا اصلی و سالم .
=================================
داخل هارد کنسول بازی های زیر نصب هستن :
FIFA21
The Last of Us 2
God of War 2018
Gran Turismo
Marvel's Spider-Man
Resident Evil 2 Remake
Rise of the Tomb Raider
================================
من شهرستان هستم و هزینه ارسال با خریداره .
قیمت فروش برای کلشون : 9،000،0000 تومان (کنسول و بازی ها + دسته اصلی اضافه + پایه شارژر اصلی)
فروش در دیوار و فروم همسایه هم برقراره.
===============================
کنسول و لوازم جانبی :
دسته اصلی همراه کنسول :
دسته اصلی خریداری شده :
پایه شارژ اصلی سونی :
بازی های روی کنسول :
کنسول فوق از اولش دست خودم بوده و بسیار کم کارکرد و تمیز و بدون مشکل .( دسته سالم و تمیز و بدون هیچ ایراد ظاهری و باطنی)
دستگاه ریجن 2 و تمامی متعلقاتش (کارتن ، کابل شارژ اصلی ، کابل HDMi اصلی ، هنذفری اصلی) همراهش موجوده .
همراه دستگاه یه دسته اصلی خریداری شده از آمازون امارات هم موجوده . (کارکرد زیر 50 ساعت و کلا تو کارتن بوده - تمیزیش داخل عکسا مشخصه).
یک پایه شارژ اصلی PS4 Charging Station ریجن 2 ، این مورد هم از آمازون امارات خریداری شده و کاملا اصلی و سالم .
=================================
داخل هارد کنسول بازی های زیر نصب هستن :
FIFA21
The Last of Us 2
God of War 2018
Gran Turismo
Marvel's Spider-Man
Resident Evil 2 Remake
Rise of the Tomb Raider
================================
من شهرستان هستم و هزینه ارسال با خریداره .
قیمت فروش برای کلشون : 9،000،0000 تومان (کنسول و بازی ها + دسته اصلی اضافه + پایه شارژر اصلی)
فروش در دیوار و فروم همسایه هم برقراره.
===============================
کنسول و لوازم جانبی :
دسته اصلی همراه کنسول :
دسته اصلی خریداری شده :
پایه شارژ اصلی سونی :
بازی های روی کنسول :
آخرین ویرایش: