کنسول بازی آندرویدی Huawei مجهز به پردازنده Tegra 4 و با حدود قیمت تنها 120 دلار !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

sadegh93

کاربر سایت
شرکت Huawei که نامی آشنا در تلفنهای همراه دارد به تازگی کنسول بازی آندریودی خود را به نام Tron معرفی کرد.

این کنسول بازی مجهز به پردازنده تگرا 4 هست و همچنین 2 گیگابایت رم دارد و به آندروید 4.2 مجهز هست همچنین این کنسول بازی مجهز به یک پورت usb 3.0 هم هست و بلوتوث 3.0 و WI-FI هم دارد , حافظه داخلی هم 16 یا 32 گیگابایت هست .
در اصل شاید بتوان گفت که این کنسول رقیب Ouya هم هست. (تصویری از کنسول بازی Tron)

tron-ho4-820x420.jpg

بر روی controller این کنسول یک trackpad دایره ای هست (همانطور که از عکس زیر پیدا هست)

Tron-ho2-600x337.jpg

حدود قیمتی که برای این کنسول بازی در نظر گرفته شده هست تقریبا 120 دلار هست !

اما از زمان عرضه این کنسول هنوز خبری نیست . و شاید برای خرید این کنسول مجبور باشید به چین بروید ! (دقیق نمیدونم که عرضه جهانی بشه یا نه شایدم عرضه جهانی بشه اما الویت اول چین باشه)

Tron.jpg

منابع :

http://www.theverge.com/2014/1/8/528...nsole-hands-on

http://www.slashgear.com/huaweis-tro...ouya-08312429/

http://www.trustedreviews.com/news/h...nsole-revealed

آخرین ویرایش:
این دسته یه کپی از دسته ایکس باکس و دوال شوک4 هست !!!!!!
چقدر مسخره هم ازشون کپی کردن !!!!!!!

خاک تو سرشون، میزاشتن K1 میومد بعد کنسول میدادن:|

این دسته یه کپی از دسته ایکس باکس و دوال شوک4 هست !!!!!!
اگه اخبارو دنبال کرده باشی متوجه میشی تو CES چقدر دسته برای اسمارت فونها و تبلت ها معرفی شده که عملا همون دسته 360 ـه که جای XABY رو توشون عوض کردن :دی ( بعضیاشونم ترکیب LS RS :| )
در کل واسه کسی که به عشق بازیای اسمارت فونها پول خرجشون میکنه ( فقط بخاطر بازی ) این چیز خیلی خوبیه ! جی تی ای SA رو این دسته خیلی حال میده :دی DEAD TRIGGER MONSTER HUNTER و ... مرسی از خبر :دی

چینی ها چه هنری دارن تو کپی کردن!:d
خود کنسولش شبیه mac pro دستشم خیلی آشناست فکر کنم شبیه دسته x360ـه :))
ولی قیمتش خیلی خوبه:)

خیلی خوبه مخصوصا دستش
خیلی ها هستن می خوان یک سری بازی آرکید فان رو روی نمایش گرها اجرا کنن و با حداقل هزینه و حداقل جا (مثلا برای مسافرت)

واقعا یعنی لیوان اینقدر خوشگله که کنسول از روش بسازید

images

احسان جان مشکلش چیه ؟ عین مک بوک پرو ـه ! ( از نظر شکل ظاهری البته )
دیگه سینی ـو لیوانو آجر و جعبه شیرینی و این حرفا نداریم که :| ! شکل ظاهریش کوچیکو جمعو جوره دیگه :دی

قیمتش که خیلی عالیه! اون trackpad دایره ایش هم جالبه.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا با این طراحی زیاد حال نمیکنم، با اینکه گذاشتن این مشخصات تو این اندازه واقعا شاهکاره "Mac Pro" اما یه طوریه، اینم که مثل اونه و زیاد دلچسب نیست ولی قیمت و مشخصاتش خوبه "اگه اسنپدراگون 800 بود بهتر بود"

گفتید مک پرو یاده عکسایی که واسه مسخره کردنش بود افتادم :d

الان کنسول ouya تو ایران هستش؟من تو جمهوری پرسیدم اصلا نمیدونستن چیه.
این بیاد ک خیلی خوب میشه.

الان کنسول ouya تو ایران هستش؟من تو جمهوری پرسیدم اصلا نمیدونستن چیه.
این بیاد ک خیلی خوب میشه.

من نمیدونم دقیق

اما مثلا nvidia shield هم بعید میدونم باشه در ایران با اینکه تقریبا چند ماه هست عرضه رسمی شده

این رو هم که در مورد عرضه جهانیش هم دقیق مطمئن نیستم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or