شایعه کنسول‌های نسل بعدی سونی و مایکرو ۲ مدل خواهند داشت.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
839341_832x432.jpg

لیکر معتیر KeplerL2 ادعا کرده است کنسول PlayStation 6 دارای ۲ عدد (System-on-a-Chip) می‌باشد. کپلر که سابقه نسبتاً قوی در زمینه گزارش تراشه‌های سخت‌افزاری دارد، می‌گوید PS6 در حال حاضر دو SoC در حال توسعه دارد، اما مشخص نیست که این دقیقاً چه معنایی برای کنسول دارد. شایعات حاکی از آن است که نسل بعدی کنسول ایکس‌باکس دارای یک کنسول اصلی و یک نسخه دستی خواهد بود، بنابراین ممکن است پلی استیشن نیز رویکرد مشابهی را در مورد سخت افزار خود در نظر بگیرد. با توجه به در حال ساخت بودن دو Soc برای PS6, این گمان میرود که سونی نیز در حال ساخت دو کنسول نسل بعدی باشد، یکی کنسول دستی و دیگری کنسول اصلی.

[Soc یا همان System on a Chip یک مدار الکترونیکی است که تمام عناصر موجود داخل یک کامپیوتر و دیگر سیستم‌های الکترونیکی داخل آن قرار دارد. این عناصر عبارتند از GPU (پردازنده گرافیکی)، CPU (پردازشگر مرکزی)، کارت حافظه، مدار کنترل انرژی، کنترلر USB، سیستم‌های ارتباطی بیسیم (WiFi، GPS، بلوتوث، رادیو FM، 2G/3G/4G/LTE) و…است]

The PlayStation 6 has 2 SoCs in Development, It's Claimed

آخرین ویرایش:
نوبت به سونی هم رسید که مسئولیت درجا زدن صنعت گیم رو قبول کنه؟
اینها همش زیر سر مایکروسافت و فیل اسپنسره.
اول بازیهاش رو فرستاد روی پلی استیشن الان هم سیاستهای صنعت خراب کنش رو داره به اونها دیکته میکنه.

آخرین ویرایش:
بنظرم این در مورد کنسول دستی نیست و اون جدا در حال توسعه ست...
در مورد نسل بعدی
به نظر منم برای نسل بعدی برن به سمت سیاستی مثل مایکروسافت بهتره
یعنی عرضه دو کنسول در ابتدا و حذف میان نسلی و زودتر شروع کردن نسل بعدی ...
من خودم مخالف سری اس بودم چون بنظرم هنوز انقدر گیمینگ پیشرفت نکرده بود که بشه یه کنسول ارزونتر داد
یعنی حتی اگه شما یه نمایشگر fhd داشتی بهترین گزینه بازم Series x و ps5 بود نه ss چون نسل 8 استاندارد 1080p 30 fps بود و هر نسل استاندارد رزولوشن دو برابر میشه بقیه قدرت صرف ویژوال و چیزای دیگه میشه
پس استاندارد این نسل 1440p 30 fps میشد که اگه سازنده ها بخوان اپشن 60 فریم هم قرار بدن رزولوشن به حدودای 1080p میرسه
حالا فعلا بیشتر مشکلاتی که ss داره بیشتر از جانب رم هست تا قدرت پردازش و فروش بدی هم نداره و برای افزایش مخاطب میتونه گزینه خوبی باشه
حالا برای نسل بعد بجای استاندارد 4k 30 fps میشه استاندارد 1440p 60 fps رو داشت و با هوش مصنوعی pssr رزولوشن رو به 4k رسوند پس ظرفیت 1080p کاملا خالی میمونه که میشه اونو به کنسول ارزونتر اختصاص داد( و البته با pssr هم میشه اونو به 4k اپسکیل کرد)
و دلیل دیگه ای که میشه اورد اینه که قبلا بازیا 4-5 سال طول میکشید که ساخته بشن ولی الان بیشتر شده و ممکنه 6 سال هم طول بکشه پس بجای اینکه هر 4 سال کنسول جدید بدن شاید بهتر باشه هر 6 سال نسل جدیدو شروع کنن
خود ps4 pro هم بعد سه سال از ps4 اومد و حالا ps5 pro بعد چهار سال قراره بیاد پس افزایش این زمان برای نسل بعد هم منطقیه
با قدرتی که ps5 داره و زمان ساخت بازیا و اینکه هر استودیو حداقل دو بازی رو برای یک نسل تولید میکنه احتمالا rdr3 و last3 جایی حوالی 2031 اخرین بازی های بزرگ نسل میشن که این خودش میشه حدود 12 سال پس از نظر زمانی اگه میان نسلی رو حذف کنن و 6 سال بعد کنسول جدید بدن حکم پرو نسل های گذشته رو داره از نظر زمانی و همچنین زودتر اون کنسول ضعیفتر هم از رده خارج میشه
ضمن اینکه کلا تا جایی که من از مصاحبه های افرادی مثل تیم سویینی و زلنیک خوندم با نسل بعدی که قراره بیاد تمام نیاز های استودیو ها حداقل واسه گرافیک فوتوریلستیک برطرف میشه پس اهمیت سخت افزار و نسل ها دیگه مثل قبل نخواهد بود
در مورد کنسول دستی
منم اینطوری فک میکنم
حوالی اواخر 2026 بدنش... 2028 هم نسل ده میاد... یه چهار سالی هم میان نسلی داریم
یه 6 سالی عمر میکنه حداقل ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or