M mac man کاربر سایت Nov 18, 2014 #1 سلام من چجوری میتونم کامپیوتر محل کارم رو از توی خونه کنترل کنم ...مثلا restart کنم یا کانکشنی رو کانکت کنم؟
سلام من چجوری میتونم کامپیوتر محل کارم رو از توی خونه کنترل کنم ...مثلا restart کنم یا کانکشنی رو کانکت کنم؟
X xanbot کاربر سایت Nov 18, 2014 #2 یک Team Viewer نصب کن یک اکانت روش ست کن با اون اکانت از هر جا بخوای می تونی بهش دسترسی پیدا کنی آخرین ویرایش: Nov 18, 2014
M mac man کاربر سایت Nov 18, 2014 #3 نوشته شده توسط xanbot: یک Team Viewer نصب کن یک اکانت روش ست کن با اون اکانت از هر جا بخوای می تونی بهش دسترسی پیدا کنی بیشتر... ممنون. حالا اگه مجبور بودم RESTART کنم چی ؟ team viewer دیگه کار نمیکنه.
نوشته شده توسط xanbot: یک Team Viewer نصب کن یک اکانت روش ست کن با اون اکانت از هر جا بخوای می تونی بهش دسترسی پیدا کنی بیشتر... ممنون. حالا اگه مجبور بودم RESTART کنم چی ؟ team viewer دیگه کار نمیکنه.
X xanbot کاربر سایت Nov 18, 2014 #4 نوشته شده توسط mac man: ممنون. حالا اگه مجبور بودم RESTART کنم چی ؟ team viewer دیگه کار نمیکنه. بیشتر... شما می زاری توی Startup ویندوز وقتی ریست کردی خودش میاد بالا
نوشته شده توسط mac man: ممنون. حالا اگه مجبور بودم RESTART کنم چی ؟ team viewer دیگه کار نمیکنه. بیشتر... شما می زاری توی Startup ویندوز وقتی ریست کردی خودش میاد بالا