کنترل مغزی و ظهور یک انقلاب خلاقانه در نسل بعد

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
Google-Glass-banner.jpg

برمیگردیم به سال 1991 جان کارمک و جان رومرو از پیشتازان تبدیل کردن یک فضای مجازی به یک واقعیت و دنیای حقیقی بودند . این دو فرد زمان زیادی را صرف تکنولوژی هایی کردند که امروزه به واقعیت تبدیل شده .

چند هفته پیش زاک لینچ، مدیر عامل leading neuro-technology firm NeuroInsights در اولین کنفرانس NeuroGaming جهان در سان فرانسیسکو، از بازی های حسی و بلوغ نوآوری ها جدید سخن گفت.
این فرد با افراد و دانشجویان دانشگاه در مورد تکامل کنترل در صنعت بازی ها ی کامپیوتری و چگونگی شکل گرفتن این کنترلرها صحبت کرد او به کنترل هایی که تا به امروز بوده از جمله کنترلرهای -
emotion tracking, sweat monitoring, eye and head tracking, motion control, smell receptors and VR headsets will usher in a sea change across the board.
اشاره کرد که مهمترین این کنترلرها تغییرات شرایط جوی بود...او با اشاره به این همه تکنولوژی بزرگ این تکنولوژی هارا منحصر به فرد نخواند.
اما اشارات خاص و جالبی به کنترلهای دنیای بازی کرد که به شرح زیر است :

من به تازگی در مورد وضعیت نوآوری در کنسول های بازی چیزهای بسیارجالب و خاصی پیدا کردم ، در کنسول های نسل بعد گیم از کنترل های مغزی استفاده خواهد شد که بسیار حیرت آور و جالب است او گفت این حرکت یک انقلاب به شمار میرود و اینکه این مثل یک رویاست که به حقیقت میپیوندد او به کینکت اشاره کرد و گفت این دستگاه تکنولوژی جالبی دارد .

اما تعریف 'NeuroGaming' با همه ی کنترل هایی که تا به امروز دیده اید متفاوت است - و این تکامل در فرایند است - این واقعا جالب است که چیزی که در ذهن شماست برآورده گیم پلی بازی شود."، لینچ توضیح داد. " این کار با رشته های عصبی مغز کار دارد و فرایند مغزی شما را در محیط گیم پلی یک بازی حس میکند . و پاسخ میدهد .
مثلا در یک بازی رانندگی این بسیار جالب به نظر میرسد که شما با استفاده از مغز خود به طور مستقیم روی گیم پلی بازی تغییر بگزارید بدون آنکه بدن خود را حرکت دهید به مغز خود دستورات لازم را خواهید داد.
دستگاه های قدرتمندی همچون PS4 و Xbox 720 میتوانند سکوی پرتاب این تکنولوژی باشند.
PS4 ا پر از ایده های جدید است، اما آنها واقعا نوآورانه هستند؟

لینچ میگوید ، ظهور یک پلتفرم جدید میتواند بسیار حیرت آور باشد اما این حیرت باید مفهوم داشته باشد یک خطر جدی کنسول های آینده ( سونی، مایکروسافت و نینتند) را تهدید میکند و اگر آنها همچنان به سادگی خود ادامه دهند و فقط به بازی های INDIE بپردازند سخت در اشتباهند این کنسول ها قدرتمند هستند و در صورتی پیروز هستند که روی بخش های مختلف خود از جمله این کنترل کار کنند.لزوما با شکل گیری این کنترلر در این کنسول بازی های INDIE هم از این تکنولوژی در گیم پلی خود استفاده خواند کرد.
.

"من فکر می کنم برخی از شرکت ها قصد دارند که چگونه میتوان با این دستگاه کنترلر مغزی کار کنند و چگونه بازی های خود را با این کنترل سازگار کنند ، باید ببینیم که توسعه دهندگان بازی های INDIE چگونه میخواهند خود را با این شرایط وقف دهند.این حرکت انقلاب بزرگی میباشد.

لزوما این حرکت برای بازی کنسول های آینده بسیار معقولانه هست بنابراین من فکر می کنم آنچه که شما در طول دو تا سه سال آینده خواهید دید ظهور بازی های جامع و بسیار نوع آورانه هست .
باید ببینیم پاسخ سونی و ماکروسافت و نینتندو نسبت به این کنترل چیست؟
منبع
مقاله بسیار زیاد بود من قسمت های مهم و مفهومیشو براتون ترجمه کردم

مثلا در یک بازی رانندگی این بسیار جالب به نظر میرسد که شما با استفاده از مغز خود به طور مستقیم روی گیم پلی بازی تغییر بگزارید بدون آنکه بدن خود را حرکت دهید به مغز خود دستورات لازم را خواهید داد.
نیست گیمر ها تا الان همه قهرمان های پرورش اندام بودن و فعالیت زیادی داشتن گفتن با این کار کمی از فعالیتشون بکاهیم :|

نه دستت درد نکنه تکنولوژی نوآورانه مبارک خودت ، باید به عرض ایشون برسونیم یه چیزهایی هستند هیچ وقت عوض نمیشن ، ما گیمرها گیم پلی و کنترلر کلاسیکــــمون رو با هیچی عوض نمی کنیم .

نه دستت درد نکنه تکنولوژی نوآورانه مبارک خودت ، باید به عرض ایشون برسونیم یه چیزهایی هستند هیچ وقت عوض نمیشن ، ما گیمرها گیم پلی و کنترلر کلاسیکــــمون رو با هیچی عوض نمی کنیم .
واقعا خوبه من با حرفت موافقم هیچیو به دسته ترجیح نمیدم ولی این تکنولوژی مغز یه جورایی نوستالوژیه خاص خودشو داره و اینکه واقعا خیلی جالبه استقبال میشه شدیدا
با تشکر از النا جان زحمت کش بابته خبر های خوب و خاصی که میزنه

اینچیزی که گفته شده هنوز تو مراحل اولیه هست ! نمونه اش هم عینگ گوگل . تا بیان چنین چیزی رو برای کنترل گیم به کار ببرن کلی طول میکشه . البته چند وقت پیش کلیپ هایرسمی از کنترل شبکه های tv با مغز منتشر شده که هنوز تو مرحله تست بود . اما تونسته بودن به موفقیت برسن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or