کمک

freeOwl

کاربر سایت
بچه ها من یه در خواست دارم می خوام در مورده پوشه نحوه کار accessorise تو منو استارت که توش 4 تا پوشه هست اطلاعات جمع کنم که هر برنامه تو اون 4 پوشه دقیقن چه می کنه چه ابزاری داره و اینا ممنون می شم اگه کمک کنید خیلی لازم دارم

بچه ها من یه در خواست دارم می خوام در مورده پوشه نحوه کار accessorise تو منو استارت که توش 4 تا پوشه هست اطلاعات جمع کنم که هر برنامه تو اون 4 پوشه دقیقن چه می کنه چه ابزاری داره و اینا ممنون می شم اگه کمک کنید خیلی لازم دارم
درود
من تا اونجایی که ثوادم قد بده کمکت میکنم:
Accessibility:
// Accessibility Wizard با استفاده از این قسمت میتونی بعضی از قسمت های ویندوز رو به حالت خاص در بیاری برای کسایی که مشکل بینایی یا شنوایی دارن استفاده میشه.
Magnifier // روش کلیک کنی معلومه چی کار میکنه :دی برای کسایی که دارن یه چیزی رو مثلا تو تلویزیون یا جایی که رزولیشن صفحه پایین هست آموزش میدن این ذره بین کمک میکنه تا بینندگان بتونند راحت فونت یا قسمت های ریز کار رو مشاهده کنند
Narrator // این قسمت فعال باشه ویندوز حالت راوی پیدا میکنه موس هر کجا که بره اعلام میکنه، برای کسایی که مشکل بینایی دارن استفاده میشه البته خیلی محدوده :smile:
On-Screen Keyboard // کیبرد رو رو صفحه نمایش میاره، برای زمانی که کیبرد مشکلی پیدا کنه میشه با موس از این کیبرد مجازی استفاده کرد
Utility Manager // توسط این قسمت هم میتونی Magnifier ، Narrator و On-Screen Keyboard رو هم زمان مدیریت کنی
Communications
این قسمت هم بیشتر برای مدیریت کانکتشن و وصایل ارتباطی هستش ولی برنامه HyperTerminal توشون خیلی میتونه کاربرد داشته باشه که از طریق خط تلفن میتونید با کامپیوتری دیگه ارتباط برقرار کنی و تبادل اطلاعات کنید.
Entertainment
Sound Recorder و Volume Control // اولی که معلومه برای ضبط صدا از طریق میکروفون استفاده میشه دومی هم میتونی صدا رو تنظیم کنی.
System Tools
Backup // برای گرفتن پشتیبانی از فایل ها و درایو ها استفاده میشه ( البته پیشنهاد میشه از نرم افزار های دیگه استفاده کنید )
Character Map // زیاد باهاش کار نداشتم ولی یه جورایی حالت مدیریت فونت ها رو داره که رو سیستم نصب هست
Disk Cleanup // اگه فایل ها رو سیستم زیاد و گیج کننده باشن با استفاده از این برنامه میتونید قسمت هایی که کم سر میزنید و یا فایل هایی که زیاد استفاده ای ندارن و یه جورایی اضافی هستند رو پاک یا دسته بندی کنید
Disk Defragmenter // وقتی شما فایلی رو از روی هارد پاک میکنید و دوباره یه چیزی رو اونجا کپی میکنید یه فضا هایی ایجاد میشه که اگه حذفشون نکنید بعد ها باعث بد سکتور گرفتن هاردتون میشه این نرم افزار وظیفه داره این فضا ها رو بگیره و هارد رو یک دست کنه
Files and Settings Transfer Wizard // این قسمت هم برای شبکه کردن و ردو بدل اطلاعات هست
Scheduled Tasks // با استفاده از این قسمت ویندوز میتونید یه نرم افزاری رو در ساعت خاصی به کار بگیرید فکر کنم برای استفاده از این قسمت باید روی user ـتون گذرواژه داشته باشید.
Security Center \\ از این قسمت هم به Fire Wall و Update ویندوز دسترسی دارید برای فعال کردن یا غیر فعال کردنشون.
System Information // اطلاعاتی از قسمت های مختلف سیستم رو نشون میده
System Restore // اگه یه زمانی ویندوز مشکل پیدا کنه با استفاده از این برنامه میتونید به بهترین حالت ممکن که قبلا داشته برگردونید. یه جورایی مرده رو زنده میکنه :دی
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or