کمک hdd مو نجات بدین please please

• Thread starter Thread starter bdgunn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

bdgunn

کاربر سایت
امروز 2 بار برق رفت کامپیوتر هم روشن بود.بعد از دفعه دوم که روشنش کردم سرعت سیستم اومد پایین و وقتی رو درایو E کلیک میکنم بعد از 10-15 ثانیه یه پیغام میده که میخای فرمت کنی(مثل پیغامی که وقتی فلاپی رو میخای فرمت کنی) وقتی پروپرتیس رو هم میزنم همه درایو و پر نشون میده(دارحالی که همش پر نیست)تو partion magic هم میزنه check feild وقتی سیستمو ریستور کردم پیغام داد که اصلا E رو نمیشناسه ریستورشم نکرد.
حالا باید چیکار کنم :(

bad sector هست احتمالا :دی حالا دقیق نمیدونم ولی من خودمم یه بار تقریبا همچین مشکلی برام پیش اومد!برق رفت و وقتی pc روشن کردم میخواستم GHIII رو نصب کنم حتی 2 ساعت صبر کردم هاردم اصلا عکس العملی نشون نمیداد.pc رو 30 دقیقه خاموش کردم درست شد :دی

نه این یکی با خاموش شدن درست نشد با کمک یکی از بچه های سایت(Dr.Xj)بابرنامه GetDataBack فعلا فایل هارو برگردوندم ولی هاردم همونجوریه تا فرمتش کنم .کلا سیستمم هم ریخته به هم:mad:اخه تو قرن 21 اونم تو پایتخت یه کشور برقم باید قطع بشه:sick:

خو محافظ برق واجبه تو این زمونه :دی من امشب داشتم بازی میکردم و گوشیم هم تو شارژ بود برق نوسان پیدا کرد و محافظ بلافاصله برق PC رو قطع کرد :دی شاید اگر محافظ برق نبود الان گوشیم هم سوخته بود :دی

سلام میتونی با پارتیشن مجیک یا اگه نداری با با برنامه خود ویندوز
اونو فرمت کنی (چندوقت پیش این مشکل بری من هم پیش اومده بود)
اگه میخوای با برنامه ویندوز این کار رو بکنی :
START
CONTROL PANEL
اگه اون بالا نوشته PICK A CATEGORY
روی SWITCH TO CLASSIC VIEW کلیک کن
ADMINISTARTIVE TOOLS
Computer Management
اگه سمت چب برنامه این رو نمیبینی
3.jpg

روی SHOW CONSOLE TREE کلیک کن
1.jpg

تا CONSOLE TREE اضافه بشه
بعد هم روی DISK MANAGEMENTکلیک کن
2.jpg

بقیش هم معلومه دیگه درایو رو انتخاب میکنی بعد هم FORMAT
اگه مشکلی هم داشتی در خدمتم​

سلام میتونی با پارتیشن مجیک یا اگه نداری با با برنامه خود ویندوز
اونو فرمت کنی (چندوقت پیش این مشکل بری من هم پیش اومده بود)
اگه میخوای با برنامه ویندوز این کار رو بکنی :
START
CONTROL PANEL
اگه اون بالا نوشته PICK A CATEGORY
روی SWITCH TO CLASSIC VIEW کلیک کن
ADMINISTARTIVE TOOLS
Computer Management
اگه سمت چب برنامه این رو نمیبینی
3.jpg

روی SHOW CONSOLE TREE کلیک کن
1.jpg

تا CONSOLE TREE اضافه بشه
بعد هم روی DISK MANAGEMENTکلیک کن
2.jpg

بقیش هم معلومه دیگه درایو رو انتخاب میکنی بعد هم FORMAT

اگه مشکلی هم داشتی در خدمتم​
این همیشه جواب نمیده

به اون تاریخش یه نگا مینداختی بد نبود.

موقعی که این پاسخ رو میفرستادم ، حدس میزدم که یکی بیاد و اینو بگه.
اما باید یک نکته ای رو به شما خاطرنشان کنم:
اینجا یه فرومه ، چت روم نیست که بخواهیم مطلبی رو یک بار و برای یک عدۀ خاص روشن کنیم.
اگر این تاپیک توی بخش اخبار بازیها بود ، فرمایش شما متین می بود. ولی مشکلاتی که در بخش سخت افزار مطرح میشن ، مشکلاتی هستند که میتونند هر لحضه و برای هر کسی اتفاق بیفتند. یعنی این خرابی هارد ممنکه همین حالا یا 10 سال دیگه برای من یا شما یا خیلیای دیگه پیش بیاد.
هدف من از پاسخ دادن به این مبحث این بود که اطلاعاتم رو در اختیار اونایی قرار بدم که همین مشکل رو دارند. و در ضمن از زدن تاپیکهای تکراری در آینده جلوگیری کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or