بايد وقتي بالاي سرش يه علامت انسان به رنگ سفيد ظاهر شد. برو از نزديك دكمه L1 يا R1 رو بزني بعد سريعا دكمه چاقو روبزني تا روش حركت لازم رو انجام بده. اگه نتونستي ازش جاخالي بده برو از پشت سرش حمله كن. از نانجك هم استفاده كن.
دوست عزيز من با دسته بازي كردم به تو هم پيشنهاد مي كنم با دسته بازي كني. اين دكمه ها رو هم تو كيبورد من CapsLoke يا بلوكه كردن ضربات هست. بازي قشنگي هست. اگه نتوسنتي رد كني مي خواي برات سيوشو بزارم.
همونطور که دوستمون گفتن وقتی حمله کرد جاخالی بده پشت سرش بش ضربه بزن.بعد یه دکمه که اومد (رو هر وسیله ای برید از توی آپشن پیداش کنید) رو بزنید تا مقدار زیادی از جوش بره.
سلام اون گوشتایی که بالای سرشه رو با تفنگ بزن میان پایین بعد وقتی زنجیر انداخت به گوشتا گیر می کنه بعد با کلید shift می پره سرش بعد بزنش،اگه خواستی می تونی از نارنجک هم استفاده کنی
---------- نوشته در 04:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:31 PM ارسال شده بود ----------
من تو اون مرحله ای که با deeny می جنگیم گیر کردم لطفا کمک کنید
سلام من در دونفره کردن بازی مشکل دارم اگه میشه کمک کنید ((خود شانک و برادرش رو انتخاب می کنم و بعد استارت رو می زنم و بعد صفحه سیاه می شود و بعد هبآی به هیچی))