momkhbpsp کاربر سایت Jun 26, 2007 #1 من یه هارد پورتابل (همراه) دارم که 40 گیگی بود اما حالا شده 30 گیگ نمیدونم چی کارش کنم یکی کمکم کنه ممنون میشم فرمت هم کردم اما درست نشده
من یه هارد پورتابل (همراه) دارم که 40 گیگی بود اما حالا شده 30 گیگ نمیدونم چی کارش کنم یکی کمکم کنه ممنون میشم فرمت هم کردم اما درست نشده
jj20 کاربر سایت Jun 28, 2007 #2 من یه هارد پورتابل (همراه) دارم که 40 گیگی بود اما حالا شده 30 گیگ نمیدونم چی کارش کنم یکی کمکم کنه ممنون میشم فرمت هم کردم اما درست نشده بیشتر... شنیده بودم یک کمش اشغاله به طور خودکار اما نه 10 گیگ حتما یک چیزی توشه
من یه هارد پورتابل (همراه) دارم که 40 گیگی بود اما حالا شده 30 گیگ نمیدونم چی کارش کنم یکی کمکم کنه ممنون میشم فرمت هم کردم اما درست نشده بیشتر... شنیده بودم یک کمش اشغاله به طور خودکار اما نه 10 گیگ حتما یک چیزی توشه
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jun 28, 2007 #3 ببین اول فایلی توش نیست و مخفی نیست(hidden) بعدش با انتی ویروس اسکنش کن ببین ویروسی چیزی نباشه توش...
ببین اول فایلی توش نیست و مخفی نیست(hidden) بعدش با انتی ویروس اسکنش کن ببین ویروسی چیزی نباشه توش...