کمک " مشکل در راک بند" کمک

kunglao32003

کاربر سایت
سلام
با عرض سلام خدمت بچه های با حال بازی سنتر به ویژه 360 داراشون.
آقا ما این راک بند رو با هزار بدبختی گیر آوردیم.ولی نمیشه توش گیتار زد.میگه حتمان باید میکروفن وصل کنی و نمی تونی بازی کنی اگه میکروفن نداشته باشی.
آقا من نمی خوام وکالیست باشم.
راستی ریجنش هم پاله.
لطفا کمک!!!!:confused::confused::confused::((:((:((:(:(:(

سلام
با عرض سلام خدمت بچه های با حال بازی سنتر به ویژه 360 داراشون.
آقا ما این راک بند رو با هزار بدبختی گیر آوردیم.ولی نمیشه توش گیتار زد.میگه حتمان باید میکروفن وصل کنی و نمی تونی بازی کنی اگه میکروفن نداشته باشی.
آقا من نمی خوام وکالیست باشم.
راستی ریجنش هم پاله.
لطفا کمک!!!!:confused::confused::confused::((:((:((:(:(:(

به گیتار احتیاج داره.اما چون تو تنها به میکروفون دسترسی داری فقط می تونی بخونی.
در ضمن هزار بدبختی نمی خواست Nextgen از همون اول هم داشت.;)

من خودم بازی را ندارم ولی چون می خوام بگیرم دنبال این بودم, برای میکروفون می تونی از هدست خود 360 استفاده کنی, واسه ی گیتار هم می تونی یا از گیتار خودش استفاده کنی یا از گیتاره Guitar Hero , البته فکر کنم با دسته هم بشه ولی مطمئن نیستم!

البته فکر کنم با دسته هم بشه ولی مطمئن نیستم![/QUOTE0]
با دسته به هیچ وجه نمیشه Rockband رو بازی کرد متاسفانه. البته اون طور که معلومه Guitar Hero World Tour هم که تو راهه , همین طور هست و اون هم فقط با وسائل مخصوص خودش میشه بازی کرد نه با دسته معمولی.

برای میکروفون می تونی از هدست خود 360 استفاده کنی
آره! من یه دور کل آهنگها رو خوندم.آخه من تقریبا همه متال ها رو گوش می دم و حفظم.:biggrin1::cool:
آقا کسی گیتار هیرو 2 برا 360رو نداره؟
من تهران نیستم اگه یه تهرانی عزیز لطف کنه شمارش رو بده تا من پول بریزم حسابش برام بازیها رو تهیه کنه خیلی خیلی ممنون میشم.تو بازی دات که بچه ها تهران با صفا بودن و خوب حال می دادن:biggrin1::smile::blushing::cool::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or