Mohammad_619
کاربر سایت
دوست عزیز شما وقتی ماشین رو دزدیدی باید ببریش کارواش.به همین راحتی.کاری نداره که
تا حالا چند بار این کارو کردم ولی در باز نشده.
دوست عزیز شما وقتی ماشین رو دزدیدی باید ببریش کارواش.به همین راحتی.کاری نداره که
وقتی نقش بازی دیدی روی آیکونی که شبیه ماشین مارک کن بعد برو جلوی قسمت ورودیش چند لحظه با ماشین پارک کن....خودش اتوماتیک میره داخل ماشین میشوره بعد ..هم برو طرف گاراژ.....این گاراژ توی یک کوچه است ...مطمئنی جلوی گاراژ درستی میری؟؟؟چون دقیقا بقل دستش یک گاراژ دیگه هست که درش باز نمیشه...تا حالا چند بار این کارو کردم ولی در باز نشده.
بله.شما از هر کس هم بپرسید این بازی رو وقتی تموم کرده 100 % نبوده.تو همون مایه های 60-65% بوده معمولا.ولی میشه 100 کرد که راهنماییش تو یکی از تاپیک ها هست.سلام دوستان
من داستان بازی رو تموم کردم یعنی اون رئیس مافیایی رو هم جلوی مجسمه ازادی کشتم اما بازی 63% بیشتر پیشرفت (progress) نداشته و من هنوز هم اون lola رو پیدا نکردم اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون
سلام دوستان. یه سوال دارم: وقتی خونه ی اول نیکو رو آتیش میزنن و بعد میره به خونه ی بعدیش اولین مراحلی که اونجا وجود داره با B و M نشون داده شده. مرحله ی M همونه که میری اون یارو که شلوارک داره رو سوار میکنی بعد باید یه ماشینو تعقیب کنی. من ماشینو تعقیب میکنم تا زمانی که بغل خیابون وایمیسته. بعدش دیگه هیچ کاری نمیکنه. نمیدونم باید چیکار کنم. کمکم کنین!!!!!!!:confused:
پچ 1.2 مشکلات زیادی داره یکیش تو همین مرحله بود که دوستان ارز کردند مشکل دیگه این که دیگه با کامپیوتر نمیتونی کار کنی(کافی نت ها در بازی) منم همین مشکل رو داشتم اخر مجبور شدم بازی رو پاک کردم دوباره ریختم اما این دفعه دیگه پچ 1.2 رو نریختم بعد همه چیز درست شد . ولی بقیه پچ ها رو نمیدونم.با سلام خدمت تمامی دوستان
آقا من هم دقیقا همین مشکل رو دارم .
پچ 1.2 رو هم ریختم .
کرکم هم رازور هست
ولی کارواشی ندیدم که ببرم اونجا . آخه خودش آدرس داده من طبق آدرس ماشین رو می برم همونجا . امادر گاراژ باز نیست .تازه اگر هم از ماشین پیاده بشم دیگه سوارش نمیشه .
لطفا کمک کنید .
با سلام خدمت تمامی دوستان
آقا من هم دقیقا همین مشکل رو دارم .
پچ 1.2 رو هم ریختم .
کرکم هم رازور هست
ولی کارواشی ندیدم که ببرم اونجا . آخه خودش آدرس داده من طبق آدرس ماشین رو می برم همونجا . امادر گاراژ باز نیست .تازه اگر هم از ماشین پیاده بشم دیگه سوارش نمیشه .
لطفا کمک کنید .