کمک در پیدا کردن یه بازی قدیمی

پاپون

کاربر سایت
سلام به همه :d
اقا من زمانای خیلی قدیم حدودای 5-6 سال پیش تو کامپیوتر قبلیم یه بازی داشتم که خیلی قدیمی بود :d اون موقه ویندوزم 98 بود
اسم بازی رو یادم نیست میخام بدونم کسی بازی کرده یا نه واقا دنبالشم :d

این بازی 4 تا قسمت داشت که هرکدوم تقریبا یه مرحله جدا بود
اولین قسمت تو یه قبرستون بودی که یه چنگک داشتی میرفتی تو قبرستون اسکلت میومد میکوشتی میرفتی تو یه خونه بزرگ و..
قسمت دوم تو یه قایق بودی که میپریدی تو یه کشتی چند نفر بودن شبیه ادم میکشتی میرفتی پایین کشتی تو اتاق کلید پیدا میکردی و...
قسمت سوم تو یه کتاب خونه بود که میرفتی تو سمت راست یه اسلحه بود شات گان دو لول برمیداشتی چند تا ادم چاقو میکشتی بعد یه در مخفی بود که پشتش یه شبح بود میکشتیش از پنجره میرفتی پایین و...
قسمت چهارم هم تو یه کوچه بودی که دورت ساختمون بود 3 تا ادم بی گناه میدویدن که فرقی نمیکرد بکشیشون یا نه بعد از یه در یه اسکلت میومد بیرون میکشتیش میرفتی تو و...
گرافیک بازی هم همچن بد نبود خوب بود اول شخص بود
چندین نوع دشمن داشت مثل:عنکبوتای بزرگ و کوچیک__اسکلت__یه ادمایی با لباس بزرگ با اسلحه__یه ادمای چاق که بهت تف میکردن :d___یه دستایی بود قط شده بود خفت میکرد__
چندین اسلحه داشت مثل:شات گان دو لول___چنگک___دینامیت___فک کنم کلت هم داشت با مسلسل
خیلی بازی باحالی بود:d _____سیو هم تا حدودی نداشت خیلی طولانی اوتو سیو میشد میمردی باید از اول میرفتی
ترسناکم انچنان نبود :d___مثلا یه مرحله داشت یه دره بو باید میرفتی توش ولی پره عنکبوت بود با یه عنکبوت بزرگ که همیشه از اونجا میترسیدم :d

میدونم زیاد نوشتم ولی خاهشا هرک میدونه اسمش چیه جایی میدونه بتونم بازی رو دانلود کنم بگه خیلی دنبالشم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or