کمک در مورد تنظیمات مودم

farzadwar

کاربر سایت
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
بنده سرویس ADSL خودم و یا بهتر بگم ISP خودم را عوض کردم امروز تماس گرفتم پارس آنلاین گفتند سرویس شما راه اندازی شده و باید مودم خودتون را کانفیگ کنید. چون قبلا از شاتل سرویس داشتم و کارشناس این شرکت خودش اومد منزل و مودم را واسم تنظیم کرد بعضی از دوستان گفتن که دیگه نیازی به تنظیم کردن مودم نیست ولی امروز که یوزر نیم و پسوردم را گرفتم حالا وقتی وارد میکنم وطل نمیشه و ارور 651 میده . خواهشمندم از دوستان راهنمایی کنند که مشکل از کجاست و آیا باید دوباره مودم را تنظیمش کنم ؟ در ضمن مودمم TP-LINK هستش.
ممنون میشم بگید چجوری باید مودم را به قول اون آقای کارمند پارس آنلاین کانفیگ کنم .لطف میکنید تنظیمات را مو به مو واسم شرح بدید
یه دنیا تشکر از همه عزیزان

---------- نوشته در 11:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

بنده سرویس ADSL خودم و یا بهتر بگم ISP خودم را عوض کردم امروز تماس گرفتم پارس آنلاین گفتند سرویس شما راه اندازی شده و باید مودم خودتون را کانفیگ کنید. چون قبلا از شاتل سرویس داشتم و کارشناس این شرکت خودش اومد منزل و مودم را واسم تنظیم کرد بعضی از دوستان گفتن که دیگه نیازی به تنظیم کردن مودم نیست ولی امروز که یوزر نیم و پسوردم را گرفتم حالا وقتی وارد میکنم وطل نمیشه و ارور 651 میده . خواهشمندم از دوستان راهنمایی کنند که مشکل از کجاست و آیا باید دوباره مودم را تنظیمش کنم ؟ در ضمن مودمم TP-LINK هستش.
ممنون میشم بگید چجوری باید مودم را به قول اون آقای کارمند پارس آنلاین کانفیگ کنم .لطف میکنید تنظیمات را مو به مو واسم شرح بدید

دوستان خواهشا کمک کنید خیلی گیرم لطفا کمک

---------- نوشته در 11:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

دوستان خواهشا کمک کنید خیلی گیرم لطفا کمک

سلام دوست عزیز
چه طور امکان پذیره که توی شبکه ی سرویس دهنده ی جدید نیاز به تنظیم دوباره ی مودم نداشته باشید؟؟؟!

مراحل زیر تشریح تنظیمات مدل TD-8811 مودم TP-LINK جهت اتصال سریع به اینترنت هست (با ISP پارس آنلاین) :

۱- پس از ورود به صفحه ی تنظیمات مودم (با آدرس پیش فرض http://192.168.1.1) روی گزینه ی Quick Setup در سمت چپ کلیک کنید.
۲- مقدار VPI را ۰ و مقدار VCI را ۵۹ وارد کنید و با کلیک روی NEXT به مرحله ی بعد بروید.
۳- (PPP over Ethernet (PPPoE را تیک زده و روی NEXT کلیک کنید.
۴- Username و Password ی که از پارس آنلاین دریافت کرده اید را وارد کرده و روی NEXT کلیک کنید.
۵- این قسمت را بدون تغییر بگذارید و روی NEXT کلیک کنید.
۶- با کلیک روی Save تنظیمات انجام شده را ذخیره نمایید.
۷- روی قسمت Management در سمت چپ کلیک و سپس گزینه ی Save/Reboot انتخاب کرده و در نهایت روی عبارت Save/Reboot کلیک کنید. صبر کنید تا مودم راه اندازی دوباره شود...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بعد از انجام مراحل بالا اگه که خط شما رانژه و نیز به شبکه ی پارس آنلاین متصل باشه ؛ به اینترنت دسترسی خواهید داشت. (توجه کنید که نیاز به کار دیگه ای برای اتصال به اینترنت ندارید و اگه میخواین به صورت دستی به اینترنت متصل بشید باید در قسمت شماره ی ۳ (در مراحل بالا) گزینه ی Bridging را انتخاب کرده و به وسیله ی کانکشنی که ساختید با نام کاربری و کلمه ی عبور به شبکه متصل بشید. ضمناً چون در حالت PPPoE دائم به شبکه متصل هستید میتونید جهت قطع ارتباط روی کانکشن راست کلیک کرده و گزینه ی Disable را انتخاب کنید)

دوستان من یه مشکلی با اینترنت ـم دارم
مودمم TP-Linkـه و چهار تا خروجی Lan داره، یکی رو به PC و یکی دیگه رو به کنسولم وصل کردم
در حالت عادی تنظیمات روی PPPOE هست ولی موقع ساعت رایگان که از توی کامپیوتر کانکشن شبانه رو کانکت می کنم، با کامپیوتر از اینترنت شبانه استفاده میشه ولی کنسول در همون زمان از کانکشن روزانه استفاده میکنه !
مگه نباید وقتی کانکشن شبانه رو وصل می کنم همه ی خروجی های مودم اینترنت شبانه بدن بیرون ؟

دوستان من یه مشکلی با اینترنت ـم دارم
مودمم TP-Linkـه و چهار تا خروجی Lan داره، یکی رو به PC و یکی دیگه رو به کنسولم وصل کردم
در حالت عادی تنظیمات روی PPPOE هست ولی موقع ساعت رایگان که از توی کامپیوتر کانکشن شبانه رو کانکت می کنم، با کامپیوتر از اینترنت شبانه استفاده میشه ولی کنسول در همون زمان از کانکشن روزانه استفاده میکنه !
مگه نباید وقتی کانکشن شبانه رو وصل می کنم همه ی خروجی های مودم اینترنت شبانه بدن بیرون ؟
اگر با کانکشن متصل میشید یعنی Bridjing که فقط یک دستگاه(PC یا کنسول) میتونه وصل بشه... و رو کنسول هم میدونید که فقط یک مدل میشه تنظیم کرد یا PPPOE یا Biridjing

اگر با کانکشن متصل میشید یعنی Bridjing که فقط یک دستگاه(PC یا کنسول) میتونه وصل بشه... و رو کنسول هم میدونید که فقط یک مدل میشه تنظیم کرد یا PPPOE یا Biridjing

فکر کنم متوجه منظورم نشدین
در حالت کلی تنظیمات مودم روی PPPOE هست و هر دستگاهی رو بهش وصل کنم اینترنت داره
سوالم اینه: من یه کانکشن برای شبانه ساختم، وقتی که بوسیله کامپیوتر کانکشن رو وصل میکنم، کامپیوتر از اینترنت شبانه استفاده میکنه ولی بقیه ی دستگاهها ( کنسول و ... ) از کانکشن اولیه که همون روزانه هست و اتوماتیک
من میخوام یه کاری بکنم که موقع ساعت شبانه همه ی دستگاههام که به یه مودم وصل هستن از اینترنت شبانه استفاده کنن

فکر کنم متوجه منظورم نشدین
در حالت کلی تنظیمات مودم روی PPPOE هست و هر دستگاهی رو بهش وصل کنم اینترنت داره
سوالم اینه: من یه کانکشن برای شبانه ساختم، وقتی که بوسیله کامپیوتر کانکشن رو وصل میکنم، کامپیوتر از اینترنت شبانه استفاده میکنه ولی بقیه ی دستگاهها ( کنسول و ... ) از کانکشن اولیه که همون روزانه هست و اتوماتیک
من میخوام یه کاری بکنم که موقع ساعت شبانه همه ی دستگاههام که به یه مودم وصل هستن از اینترنت شبانه استفاده کنن
فک نکنم کارایی داشته باشه چون باید هر شب کنسول رو ست کنی و دوباره برگردونیش ...
بعد شما از چه شرکتی سرویس میگیرید که شبها کانکشن باید بسازی ؟!

فک نکنم کارایی داشته باشه چون باید هر شب کنسول رو ست کنی و دوباره برگردونیش ...
بعد شما از چه شرکتی سرویس میگیرید که شبها کانکشن باید بسازی ؟!
پس اینجوری که میگین وقتی به صورت دستی کانکت میشیم، فقط یک دستگاه (که بوسیله ی اون کانکشن دستی کانکت میشه) میتونه از اون کانکشن استفاده کنه
از فن آوا اصفهان

پس اینجوری که میگین وقتی به صورت دستی کانکت میشیم، فقط یک دستگاه (که بوسیله ی اون کانکشن دستی کانکت میشه) میتونه از اون کانکشن استفاده کنه
از فن آوا اصفهان
دقیقا این طوری ـه
منم فناوا داشتم قبلا و شب ها برای استفاده هیچ کانکشن جداگانه ای نمیساختم !
یعنی یه PPPOE ست کرده بودم رو مودم PC , کنسول وصل بودن و دانلود هم میکرد شب ها !

دقیقا این طوری ـه
منم فناوا داشتم قبلا و شب ها برای استفاده هیچ کانکشن جداگانه ای نمیساختم !
یعنی یه PPPOE ست کرده بودم رو مودم PC , کنسول وصل بودن و دانلود هم میکرد شب ها !
دقیقا منظورتو نفهمیدم !
من الان بخوام از شبانه روی PC و کنسول با هم استفاده کنم چیکار باید بکنم ؟

ببین تو اگر بخوای در آن واحد (هر دو در یک زمان روشن باشن) باید PPPOE باشه که در این حالت اصلا نمیشه کانکشن بسازی
ولی اگر کانکشن میسازی میتونی رو کنسول هم تنظیم کنی که با کانکشن وصل بشه ...
ولی اگر میخوای کنسول شب ها یک مدل دیگه وصل بشه مثلا با کانکشن و روز معمولی نمیشه چون کنسول فقط یه مدل تنظیم میشه ...

سلام. مودم TP Link مدل 8811 دارم......میخواستم NAT رو کاملا OPEN کنم....اما توی قسمت تنظیمات نت سه تا گزینه هستش که نمیدونم دقیقا کجا باید ابن کار رو انجام بدم..فکر کنم قسمت nat triggering باشه....از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن.>:d

من 2 تا مودم دارم یکی که وایرلس هست و اتوماتیک وصل میشه یکی هم برای شبانه که روی حالت بریجه
مودم اولی درسته ولی 2 شبه که مدوئم دوم چراغ status خاموش روشن میشه و اینترنت قطع و وصل میشه مشکل از چیه؟

سلام. مودم TP Link مدل 8811 دارم......میخواستم NAT رو کاملا OPEN کنم....اما توی قسمت تنظیمات نت سه تا گزینه هستش که نمیدونم دقیقا کجا باید ابن کار رو انجام بدم..فکر کنم قسمت nat triggering باشه....از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن.>:d<

سلام به دوستان

من یه مشکلی واسم پیش اومده.لطفا راهنماییم کنین.

مودم من shutel adsl2/2+router 350 my هس.

وقتی میخوام که کانکشن ایجاد کنم مشکلی پیش میاد

وقتی از کنترل پنل گزینه Network Connections رو انتخاب میکنم و از اونجا روی creat a new conecction کلیک میکنم

بجای اینکه 4 تا گزینه بیاد فقط گزینه دوم یعنی connect to the network at my workplace میاد

و گزینه اول یعنی connect to the internet نمیاد تا بتونم کانکشن ایجاد کنم

خیلی ضروریه لطفا راهنماییم کنین

ممنونم

---------- نوشته در 11:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 AM ارسال شده بود ----------

سلام به دوستان

من یه مشکلی واسم پیش اومده.لطفا راهنماییم کنین.

مودم من shutel adsl2/2+router 350 my هس.

وقتی میخوام که کانکشن ایجاد کنم مشکلی پیش میاد

وقتی از کنترل پنل گزینه Network Connections رو انتخاب میکنم و از اونجا روی creat a new conecction کلیک میکنم

بجای اینکه 4 تا گزینه بیاد فقط گزینه دوم یعنی connect to the network at my workplace میاد

و گزینه اول یعنی connect to the internet نمیاد تا بتونم کانکشن ایجاد کنم

خیلی ضروریه لطفا راهنماییم کنین

ممنونم

دوستان جووون من کمک کنین

لطفا یکی جواب بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or