.jozef کاربر سایت Jul 22, 2012 #1 سلام دوستان کسی میدونه چه جوری میشه کنسول360 رو به مانیتور کامپیوتر وصل کرد؟بعد صداش از کجا تامین میشه؟
سلام دوستان کسی میدونه چه جوری میشه کنسول360 رو به مانیتور کامپیوتر وصل کرد؟بعد صداش از کجا تامین میشه؟
p.h.d کاربر سایت Jul 22, 2012 #3 هم میتونی کابل hdmi to dvi تهیه کنی هم میتونی کابل سه فیش به dvi تهیه کنی صداش هم با یه مادگی میتونی تامین کنی موفق باشید
هم میتونی کابل hdmi to dvi تهیه کنی هم میتونی کابل سه فیش به dvi تهیه کنی صداش هم با یه مادگی میتونی تامین کنی موفق باشید
.jozef کاربر سایت Jul 24, 2012 #4 آقا شرمنده من نفهمیدم شما چی می گی میشه بهتر توضیح بدی؟(منظورم از مانیتور مانیتوری هست که به کارت گرافیک کامپیوتر وصل میشه ها!!)
آقا شرمنده من نفهمیدم شما چی می گی میشه بهتر توضیح بدی؟(منظورم از مانیتور مانیتوری هست که به کارت گرافیک کامپیوتر وصل میشه ها!!)
bayern_vahid Loyal Member Jul 24, 2012 #5 شما یه کابل مانیتور ایکس باکس تهیه کن یه دو تا خروجی داره یکی خروجی rgb هست که شبیه همون پورت پشت کیست هست یکی هم خروجی صدا هست که وصلش میکنی به اسپیکرت اینم عکسش فقط یه تبدیل برا سرش هم میخواد که اونم بگردی پیدا میشه البته اگه مانبتورت قدیمیه
شما یه کابل مانیتور ایکس باکس تهیه کن یه دو تا خروجی داره یکی خروجی rgb هست که شبیه همون پورت پشت کیست هست یکی هم خروجی صدا هست که وصلش میکنی به اسپیکرت اینم عکسش فقط یه تبدیل برا سرش هم میخواد که اونم بگردی پیدا میشه البته اگه مانبتورت قدیمیه
.jozef کاربر سایت Jul 29, 2012 #6 من این کابل رو گرفتم صدا داره اما تصویر نداره :-o:-o:-oباید چه کارکنم؟
gamer20 کاربر سایت Dec 21, 2012 #11 نوشته شده توسط .jozef: عزیز جان چیشد؟قرار بود از مابله واسه من عکس بفرستی دیشب. بیشتر... عزیز دلم روی کابل یه دکمه داره دقیقا رو قسمتی که به پشت اکس باکس متصل میشه
نوشته شده توسط .jozef: عزیز جان چیشد؟قرار بود از مابله واسه من عکس بفرستی دیشب. بیشتر... عزیز دلم روی کابل یه دکمه داره دقیقا رو قسمتی که به پشت اکس باکس متصل میشه