سلام دوستان من خیلی دوست دارم که تریلر بازی ها رو ببینم اما این اینترنت دیال آپ با سرعت پایینش امکان دانلود زود را نمیدهد آیا نرم افزاری برای سرعت بخشیدن به نشون دادن تریلر های آنلاین هست یا دانلود کردن آن ها با سرعت بالا
اگه تریلری مدنظرتون هست و میخوایید میتونید به تاپیک تریلر های جدید برید. چون هر چی تو اونجا بیاد تو این تاپیک هم هست !
برای دانلود هم از نرم افزارهای زیادی میتونید استفاده کنید . اگه از Dial Up استفاده می کنید بهتره از برنامه DAP استفاده کنید . ( نمیدونم منظورتون چیه ولی فکر نکنم که تریلرهای آنلاین رو بتونین دانلود کنین و مطمئن باشید که بعد از اون لینک دانلودش هم میاد )
آقا سلام کسی میدونه من چه طور میتونم ip سرورهایی که گیم تریلر کاربراش از اون دانولد میکنن چیه منظورم اینه که من هر کار میکنم لینک دانلود نمیاد و فقط باید بزنی دکمه دانلود را تا دانلود کنه من به ip ان جایی که این فایلها را دانلود میکنه نیاز دارم یا مثلا بچه ها کسانی که در این سایت هستند و تریلر دریافت میکنن ip خودشون را بگن درسته یکم پرویی هست ولی خدا میدونه برای سود جویی نمیخوام میخوام دانلود آفلاین کنم با dvb