کمک در زمینه یک مشکل عجیب !!!!!

king pozitron

کاربر سایت
سلام......

دوستان من یک مادربرد abit مدل fatal1ty sli دارم با یک پک رم 2gig مدل ddr2 ocz golden 6400 dual ch که شامل 2تا رم 1gig میشه من وقتی هردو رم رو روی سیستم نسب می کنم به صورت dual سیستم من بالا نمی یاد وهمون صفحه اول می مونه وقتی یکی از رم ها رو به تنهایی روی تمام dimm ها تست میکنم سیستم بالا میاد ولی وقتی رم دیگه رو به تنهایی تست میکنم سیستم بالا نمی یاد من رم هارو برای گارانتی فرستادم و یک پک جدید به من دادن بازم همین مشکل دارم نکته جالب کار هم اینجا هست که من اگه cmos مادر بردم پاک کنم وسیستم با همون رمی که مورد داره ویا به صورت dual راه اندازی کنم وقتی اول کار سیستم می خواد بیاد بالا توی صفحه ای که اسمش یادم نیست ( همون صفحه ای که وقتی سیستم می یاد بالا وقتی دکمه tap می زنیم ) تمام قطعات چک می کنه و مشکلی رو گذارش نمی کنه بجز مشکل خوندن cmos که قبلا پاک کردم و میگه یا f1 بزن وادامه بده ویا del بزن و تنظیمات درست کن و save کن من اکه del بزنم و تنظیمات درست کنم باز سیستم بالا نمی یاد ولی اگه f1 بزنم سیستم راحت بالا می یاد وتوی محیط ویندوز هم سیستم هردو رم شناسایی میکنه و از هردو رم استفاده هم میکنه من خودم حدود 4 ساعت به همین صورت هم GOW بازی کردم وهم 3dmax کارکردم بدون هیچ مشکلی ( هم با رم مشکل دار وهم به صورت dual ) اما اگه سیستم رست کنم یا خاموش کنم ودوباره روشن کنم سیستم دوباره بالا نمی یاد ( گاهی بوق عدم وجود رم هم میزنه ) حالا این سوالات برام پیش میاد :
1 - مشکل از کجاست main یا ram ؟
2- اصلا سیستم این ram های داخل یک پک چه جوریه یعنی شامل دوتا رم مستقل هستن ؟
3- چرا سیستم بایکی از رم ها راحت می یاد بالا وبایکی دیگه نه ؟
4- .......

لطفا منو راهنمایی کنید .

باتشکر.....

باس رمت چنده؟667 یا 800 ؟

چون بصورت پیش فرض مادربورد باس رم رو روی 667 تنظیم میکنه و با همون مقدار کار می کنه که شما باید باس رم و تایمینگ رو دستی تنظیم کنی احتمالا درست می شه.با سپاس

سلام
اگه رم ها رو تست کردی یه چیز هست که فکر کنم بدونی ولی شاید مشکل از اون باشه
معمولا تمام مادر بورد ها جای چهار تا رم دارن که جای رم ها دو زوج رنگ هستند یعنی مثلا جای اولی و سومی آبیه و دومی و چهارمی قرمز برای اینکه بخوای dual کار کنن بیاید رم ها رو توی جاهای همرنگ بزاری
و بعد هم یه تنظیم رو در bios فعال کنی شاید هم مادر بوردت 2 گیگ رو ساپورت نکنه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or