کمک در تنظیم مودم d-link

{The Phenom}

تاجر
کاربر سایت
سلام من یه مودم D-link مدل DSL-2730U دارم اینترنتمم از مخابرات گرفتم( 128 نامحدود)
قبلا تنظیمات مودم رو انجام داده بودم خودش اتوماتیک وصل میشد به اینترنت
الان از هفته پیش نمیدونم چش شده فقط به صورت BRIDGE وصل میشه یعنی وقتی یوزر و پسورد رو میزارم تو خود مودم وصل نمیشه کانکت میشه ولی هیچی SEND یا RECEIVE نمیکنه به مخابرات زنگ زدم گفتن مشکل از تنظیماتته بد تنظیم کردی
الان میخوام بدونم کاری هست که انجام بدم تا مشکلم برطرف بشه؟ چون الان اصلا نمیتونم با کنسول آنلاین بزنم
اگه میدونید ممنون میشم کمک کنید

چرا با Bridge میشه به Xboxlive وصل شد
کافیه تو Network setting_Additional Setting بری و یوزر نیم و پسورد ISP رو اونجا وارد کنی
برا منم بعد اینکه گذاشتم رو بریدج معمولی تنظیم میکردم نمیشد ولی خدارو شکر بکاپ داشتم و درست شد

حامد دقیقاً ایراد بر می گرده به Nat. منم همین مشکل رو با کنسول داشتم و اصلاً نمی شد وصل شد به PSN، همون NAT هایی رو وارد کن که آموزش ـش توی تاپیک Playstation Network هست. فقط فراموش نکن قبل ـش یک بار Remove رو بزنی بعداً کد های نت رو وارد کنی چون اگه ریموو نکنی به هیچ وجه کار نمی کنه.

اون نکته NAT رو حتما رعایت کن . چه اروری میده ؟؟ الان مشکل شما اینه که نمیشه انلاین زد دیگه ؟
دقیقا مشکل همون nat هستش که داره اذیت میکنه
حامد دقیقاً ایراد بر می گرده به Nat. منم همین مشکل رو با کنسول داشتم و اصلاً نمی شد وصل شد به PSN، همون NAT هایی رو وارد کن که آموزش ـش توی تاپیک Playstation Network هست. فقط فراموش نکن قبل ـش یک بار Remove رو بزنی بعداً کد های نت رو وارد کنی چون اگه ریموو نکنی به هیچ وجه کار نمی کنه.
مشکلم با ps3 نیست مشکل من اینه که اصلا سایت باز نمیکنه ارتباط برقراره با نت ولی یه چیزی از داخل مودم بسته راه رو
چرا از pppoe استفاده نمیکنی؟

pppoe گزاشتم از همون اول هم گفتم اتوماتیک که وصل میشه منظورم pppoe هست

مشکل Bridge نشدن مودم D-link2730

سلام. من چندتا سوال داشتم هر چی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم. ممنون می شم کمکم کنید:
1- من مودمم D2730 موقع setup از رو سی دی یه قسمتی میاد که اسم شرکت و می زنی . من مخابرات و می زنم و بعدش گزینه Bridge ,و می زنم . ولی اینجوری وصل نمی شه . در صورتی که رو PPPoe جواب می ده و وصل می شه. حالا چی کار کنم کانکشنی بشه؟
2- با لپ تاپ که می خوام به سیستم وصل شم وایرلس و پیدا می کنه وصلم می شه اما اینترنت نداره. و اینترنتم من رو همه کانکشنام شیر کردم.
3- پشت مودم یه دکمه WPS هست برای ایجاد شبکه امن . وقتی اون و می زنم هیچ اتفاقی نمیفته و رمزگذاری نمی شه .

بازم تشکر

سلام. من چندتا سوال داشتم هر چی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم. ممنون می شم کمکم کنید:
1- من مودمم D2730 موقع setup از رو سی دی یه قسمتی میاد که اسم شرکت و می زنی . من مخابرات و می زنم و بعدش گزینه Bridge ,و می زنم . ولی اینجوری وصل نمی شه . در صورتی که رو PPPoe جواب می ده و وصل می شه. حالا چی کار کنم کانکشنی بشه؟
2- با لپ تاپ که می خوام به سیستم وصل شم وایرلس و پیدا می کنه وصلم می شه اما اینترنت نداره. و اینترنتم من رو همه کانکشنام شیر کردم.
3- پشت مودم یه دکمه WPS هست برای ایجاد شبکه امن . وقتی اون و می زنم هیچ اتفاقی نمیفته و رمزگذاری نمی شه .

بازم تشکر
پشت مودم یک سوراخی هست !
اونو با یه سوزن 30 ثانیه فشار بده تا مودم کلا رست شه !
بعد برو تو تنضیمات اگر رو Bridging میخوای بزاری (که از PPPOE خیلی بهتره ) باید به چیزی دست نزنی ... به هیچ چیز ... همین طوری برو جلو تا کامل شه ... بعد احتمالا این بار باید وصل بشه !

پشت مودم یک سوراخی هست !
اونو با یه سوزن 30 ثانیه فشار بده تا مودم کلا رست شه !
بعد برو تو تنضیمات اگر رو Bridging میخوای بزاری (که از PPPOE خیلی بهتره ) باید به چیزی دست نزنی ... به هیچ چیز ... همین طوری برو جلو تا کامل شه ... بعد احتمالا این بار باید وصل بشه !

آقا نشد که نشد ... وقتی PPPOE و می زنی اون پایین یه MTU با یه عددی میاد که موقع Bridge می ره ...

MTU رو باید رو 1400 تنظیم باشه ! ... اگر از ارورش عکس بندازی احتمالا متوجه اشکالش بشم !

1492 ه. این عکس موقع pppoe ه:
w2smtseqzw62is4w4s1b.jpg

اینم موقعی که رو Bridge زدم :

1nvuilikgh866ahk91r.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or