کمک در بازی جنرال

• Thread starter Thread starter kin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

kin

کاربر سایت
سلام. نمی دانم چرا در بازی جنرال 1 و 2 وقتی که بازی چند نفرشو انتخاب می کنم دشمنا و دوستامو هم انتخاب میکنم تیمم را هم انتخاب میکنم و شروع بازی رو می زنم همان اول بازی هرچه خانه و تراکتور دارم میترکه:confused::(. لطفا کمکم کنید:cheesygri.

سلام. نمی دانم چرا در بازی جنرال 1 و 2 وقتی که بازی چند نفرشو انتخاب می کنم دشمنا و دوستامو هم انتخاب میکنم تیمم را هم انتخاب میکنم و شروع بازی رو می زنم همان اول بازی هرچه خانه و تراکتور دارم میترکه:confused::(. لطفا کمکم کنید:cheesygri.

معمولا وقتی ویندوز عوض می کنی اینجوری میشه
باید بازیو کامل پاک کنی دوباره بریزی

:biggrin1:
معمولا وقتی ویندوز عوض می کنی اینجوری میشه
باید بازیو کامل پاک کنی دوباره بریزی

عزیز بازیت ناقصه.منم قبلا اینو داشتم درست کرک نشده!هیچ کاری هم نمیشه کرد برو یکی دیگه بخر.البته اگه اشتباه نکنم مال شما باید ژنرال 3 هم داشته باشه؟!

:biggrin1:

عزیز بازیت ناقصه.منم قبلا اینو داشتم درست کرک نشده!هیچ کاری هم نمیشه کرد برو یکی دیگه بخر.البته اگه اشتباه نکنم مال شما باید ژنرال 3 هم داشته باشه؟!

هم ژنرال 1و هم ژنرال 2و هم ژنرال 3. 3ش کار می کنه ولی بقیه نمی کنه.:mad:

اشکال از نسخه ی بازیت هست منم الان 3 . 4 تا از این نسخه های خراب خونه دارم! :d باید بگردی دنباله نسخه ی سالم! ! ! :-*:-*:-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or