کمک در بازی بتمن:

saranipedram

کاربر سایت
سلام.
من اونجا که باید دو تا نگهبان رو ازاد کنی و پنگوئن داره با تفنگ شلیک میکنه گیر کردم.میخوام برم نزدیکش سریع با تیر میزنه و هیچ جوری نتونستم بزنمش.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون

سلام.
من اونجا که باید دو تا نگهبان رو ازاد کنی و پنگوئن داره با تفنگ شلیک میکنه گیر کردم.میخوام برم نزدیکش سریع با تیر میزنه و هیچ جوری نتونستم بزنمش.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون
برادر عزیز اینو تو تاپیک batman arkham city مطرح کن

سلام.
ممنون
شما اونجا باید برگردی عقب MR.Freeze رو آزاد کنی بعد میگه بورو فلان جا لباسشو پیدا میکنی از لباسش یه اهرم بر میداره که با اون میشه اسلحه ی Freeze رو خاموش کرد

شما اونجا باید برگردی عقب MR.Freeze رو آزاد کنی بعد میگه بورو فلان جا لباسشو پیدا میکنی از لباسش یه اهرم بر میداره که با اون میشه اسلحه ی Freeze رو خاموش کرد
ممنون دوست عزیز.
ولی من گیر کردم.اونجا که از روی یخ ها میرم سه تا در هست.توی دوتا میرم.سومی که جناب حضرت پنگوئن هستند با اسلحش به من شلیک میکنه.یه اتاق پنجره پنجره هست.من خواستم برگردم بیام بیرون ولی بازم نشد و بت من بیرون نیومد.

سلام.
ممنون

دوست عزیز باید به اتاقی بری که یه پل وسط اتاقه(از در ورودی دست راست) بعد از کشتن سرباز دشمن لباس مستر فریز رو پیدا کن که توی قفس شیشه ماننده یه وسیله ای که تفنگ پنگوئن رو از راه نسبتادور از کار می اندازه بعداز این که تفنگش رو از کار انداختی برو جلو و بزنش امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم

من تا اینجا رفتم نمیدونم چی کار کنم
DSC_0006.JPG
DSC_0007.JPG

لطفا کمک کنید 20% رفتم
DSC_0008.JPG

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or