B breny کاربر سایت Jul 26, 2014 #1 با درود: من در مرحله ای که 3 تا افسر میان یکیشون را باید بکشی گیر کردم در چه زمانی باید کشت؟ کسی هست کمک کنه؟
با درود: من در مرحله ای که 3 تا افسر میان یکیشون را باید بکشی گیر کردم در چه زمانی باید کشت؟ کسی هست کمک کنه؟
bewin کاربر سایت Jul 26, 2014 #2 سلام با دوربین به تک تکشون نگاه کن و دکمه شلیک رو بزن به این میگن تگ کردن بعد رییسشونو شناسایی میکنی بعد تعقیب بعد که از اتاق اومد بیرون بکشش!
سلام با دوربین به تک تکشون نگاه کن و دکمه شلیک رو بزن به این میگن تگ کردن بعد رییسشونو شناسایی میکنی بعد تعقیب بعد که از اتاق اومد بیرون بکشش!
mostafa evil کاربر سایت Jul 31, 2014 #3 نوشته شده توسط bewin: سلام با دوربین به تک تکشون نگاه کن و دکمه شلیک رو بزن به این میگن تگ کردن بعد رییسشونو شناسایی میکنی بعد تعقیب بعد که از اتاق اومد بیرون بکشش! بیشتر... آخه تا صدای شلیک رو میشنون بازی رو میبازی
نوشته شده توسط bewin: سلام با دوربین به تک تکشون نگاه کن و دکمه شلیک رو بزن به این میگن تگ کردن بعد رییسشونو شناسایی میکنی بعد تعقیب بعد که از اتاق اومد بیرون بکشش! بیشتر... آخه تا صدای شلیک رو میشنون بازی رو میبازی
bewin کاربر سایت Jul 31, 2014 #4 نوشته شده توسط mostafa evil: آخه تا صدای شلیک رو میشنون بازی رو میبازی بیشتر... دوست عزیز با دوربین به تک تکشون نگاه کن و دکمه شلیک رو بزن نه با snip!:wallbash:
نوشته شده توسط mostafa evil: آخه تا صدای شلیک رو میشنون بازی رو میبازی بیشتر... دوست عزیز با دوربین به تک تکشون نگاه کن و دکمه شلیک رو بزن نه با snip!:wallbash: