کمک برای گیتار x360

madreaper

کاربر سایت
سلام . اول از هر چیز از مدیران سایت عذز خواهی می کنم که یه تاپیک جدید زدم . ولی چوتن فرجه زمانیم خیلی کم بود مجبور شدم این جا بزنم که همه ببینن!!!
یکی از دوستای من 2,3 روز دیگه داره میره دوبی . می خوام بهش بگم برام گیتار برای 360 بیاره...
از دوستانی که اطلاعاتی در باره گیتار هاش یا قیمتش یا حتی آدرس جایی که بتونه برام بگیره داشته باشن میخوام اگه ممکنه اینجا بگن و راهنمایی کنن که من کدوم گیتارو بگم بگیره بهتره... ممنون ( ضمنا بعد از خریده شدن گیتار برای شلوغ نشدن قسمت این تاپیک رو پاک می کنم ;) )

بهش بگو بره سیتی سنتر اون مغازه ی بزرگ طبقه ی 2 که همه ی محصولات کامپیوتری رو داره اونجا بره
بهشون بگه boundle for guitar herooII یا guitar for guitar heroII
من خودم از اونجا گرفتم همراه با بازیش 84 در اومد

فکر کنم منظورش Virgin Megastore باشه... تو همون سیتی سنتر دبی... جایه دیگه یادم نمیاد... از همونا بپرسی بهت میگن احتمالا کجا گیرت میاد... من میگم صبر کن گیتار هیرو 3 یار راک بند بیاد، گیتارهایه اونارو بگیر... چیزی نمونده دیگه....

آخرین ویرایش:
من میگم صبر کن گیتار هیرو 3 یار راک بند بیاد، گیتارهایه اونارو بگی

مثل اینکه گیتار هیرو 3 از همین گیتار ها استفاده میکنه...
یادمه اینو slip_knot جان گفتن...

فکر کنم منظورش Virgin Megastore باشه... تو همون سیتی سنتر دبی... جایه دیگه یادم نمیاد... از همونا بپرسی بهت میگن احتمالا کجا گیرت میاد... من میگم صبر کن گیتار هیرو 3 یار راک بند بیاد، گیتارهایه اونارو بگیر... چیزی نمونده دیگه....
:O:O:O:O من پک rock band رو دیدم حتی یه درام هم داره ! فقط یه چیزی مثل اینکه یه ماه دیگه میاد ! بعد راهی هست که بشه از دوبی برامون بفرستن ؟!

این گیتار ها برای شماره 3 گیتار هیرو هم استفاده میشه ولی اونی که همراه با خود بازی میاد وایرلس هست ولی اینی که من دارم سیم داره
اون راک بند رو هم حتما من میگیرم
تنها راهی که میتونن برات بفرستن اینه که زنگ بزنی آدرس کامل بدی 4 روز تا 2 هفته برات میفرستن
میتونی بری شادی مثل اینکه میگن گیتارشو داره

این گیتار ها برای شماره 3 گیتار هیرو هم استفاده میشه ولی اونی که همراه با خود بازی میاد وایرلس هست ولی اینی که من دارم سیم داره
اون راک بند رو هم حتما من میگیرم
تنها راهی که میتونن برات بفرستن اینه که زنگ بزنی آدرس کامل بدی 4 روز تا 2 هفته برات میفرستن
میتونی بری شادی مثل اینکه میگن گیتارشو داره
آخه اختلا ف قیمتش با دویی میگن زیاده ! ولی اگه بتونم یه مغازه پیدا کنم تو دبی که بشه پول ریخت به حسابش بعد برام بفرسته ایران حتما یه rock Band میگیرم :love:

اختلافش که آره 30 تومن گرون میده چون بدون بازی میشه 30 تومن ولی شادی میده 63 تومن
راک بند رو هم من به westسپردم یکی برام بیاره
یعنی اگه به وست بگم میاره برام ؟! توی سایت خودش نوشته بود درام + گیم + گیتار + هدفون = 200$ :O

من رفتم مغازشون گفتم وقتی راک بند درامش اومد برام یکی بگیرن یک یادداشت هم بهشون دادم
وایسا بیاد من خودم شاید 3 تا بیارم
گیمش رو هم که از اینجا میتونی بگیری ولی اگه آکبند باشه بهتره
ترخدا اول حرف میزنم بعدشم همونو رد میکنم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or