کمک برای کنفرانس در مورد بازیهای کامپیوتری

I love truth

کاربر سایت
به نام خدا

سلام
من فردا یه کنفرانس به زبان انگلیسی در مورد بازیهای کامپیوتری دارم
دنبال اطلاعات فنی و تخصصی نیستم چون کنفرانس تخصصی مثلا در مورد برنامه نویسی و یا گرافیک نیست
دنبال اطلاعات منحصر به فرد و جذاب هستم تا افراد شنونده رو جذب کنه
اگر دوستان لطف کنند و اطلاعات و یا حتی اخبار جالبشون رو در اختیار من بذارن خیلی ممنون میشم

داداش گلم مگه واسه بازی هم کنفرانس گذاشتن !!!بابا ایول میشه امیدوتر بود!:d

اشتباه متوجه شدید دوست عزیز
یه کنفرانس درسی هست
یه جور امتحان زبان انگلیسی با موضوع آزاد که من موضوع کنفرانسم رو بازیهای کامپیوتری انتخاب کردم

---------- نوشته در 08:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 PM ارسال شده بود ----------

دوستان کنفرانسم افتاد شنبه
من روی کمک بچه های بازیسنتر حساب کرده بودم
اگر کمک کنید واقعا ممنون میشم
در مورد نوع اطلاعات و اخبار هم چند تا مثال از اطلاعاتی که خودم دارم میزنم :
دلیل طراحی سبیل برای ماریو در قارچ خور
کمک به درمان بعضی بیماریها با استفاده از بازیهای کامپیوتری
اقدام به انتقام یه نفر توی یکی از کشورها به خاطر چاقو خوردن در بازی از یک نفر در بازی آنلاین

اشتباه متوجه شدید دوست عزیز
یه کنفرانس درسی هست
یه جور امتحان زبان انگلیسی با موضوع آزاد که من موضوع کنفرانسم رو بازیهای کامپیوتری انتخاب کردم

---------- نوشته در 08:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 PM ارسال شده بود ----------

دوستان کنفرانسم افتاد شنبه
من روی کمک بچه های بازیسنتر حساب کرده بودم
اگر کمک کنید واقعا ممنون میشم
در مورد نوع اطلاعات و اخبار هم چند تا مثال از اطلاعاتی که خودم دارم میزنم :
دلیل طراحی سبیل برای ماریو در قارچ خور
اقدام به انتقام یه نفر توی یکی از کشورها به خاطر چاقو خوردن در بازی از یک نفر در بازی آنلاین

داداش شرمنده واسه اسپم
اما اگه این سیبیل آقای ماریو رو به ما هم بگی ممنون میشم.

این سایت رو ببینین،همون طور که از اسمش بر میاد،محلی هست برای افراد مختلف و تجربشون با بازی های کامپیوتری و این که چطور گیم بهشون کمک کرده با مشکلاتشون روبرو شن،شاید یه روز اگه زنده بودم ترجمش کردم!

خاطره مورد علاقتونو پیدا کنید،Read more رو کلیک کنید.

http://gamessavedmylife.com

• Like
Reactions: I love truth
داداش شرمنده واسه اسپم
اما اگه این سیبیل آقای ماریو رو به ما هم بگی ممنون میشم.

به دلیل محدودیت تکنولوژی طراحی دهان برای ماریو کار مشکلی بوده به همین دلیل به شکلی سبیل طراحی میکنند که مجبور به طراحی دهان نباشن

به دلیل محدودیت تکنولوژی طراحی دهان برای ماریو کار مشکلی بوده به همین دلیل به شکلی سبیل طراحی میکنند که مجبور به طراحی دهان نباشن

ایول جالب بود
حالا دلیله اون دستکش سفید سونیک و ماریو رو میدونی ؟

آخه قربونت بشم، چرا انقدر دیر اقدام کردی؟ فردا کنفرانس داری الان تازه یادش افتادی. اگه مثلا یه هفته بعد داشتی، شاید می تونستم کمکت کنم.

اگه چیز جالب می خوای، می تونی راجع به خیلی چیزها بگی. راجع به خبرهای سال. مثلا ظهور onlive، ادغام Activision و Blizzard و ازین جور چیزا. ولی به نظرم کنفرانس رو تبدیل به یه گفت گوی دو طرفه کن و مخاطبین رو وارد بحث کن تا مجلست حسابی گرم بشه.

• Like
Reactions: I love truth
آخه قربونت بشم، چرا انقدر دیر اقدام کردی؟ فردا کنفرانس داری الان تازه یادش افتادی. اگه مثلا یه هفته بعد داشتی، شاید می تونستم کمکت کنم.

اگه چیز جالب می خوای، می تونی راجع به خیلی چیزها بگی. راجع به خبرهای سال. مثلا ظهور onlive، ادغام Activision و Blizzard و ازین جور چیزا. ولی به نظرم کنفرانس رو تبدیل به یه گفت گوی دو طرفه کن و مخاطبین رو وارد بحث کن تا مجلست حسابی گرم بشه.

زمان کنفرانس افتاد شنبه
دقیقا میخوام همین کار رو بکنم چون معمولا افراد حتی اگر گیمر نباشن تجربه بازیهای کامپیوتری رو دارن

---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 PM ارسال شده بود ----------

واسه کنفرانس روش حساب نکن ! منکراتیه اساسی
برات پ.خ میکنم.

منتظرم
خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or