komeil65 کاربر سایت Jul 23, 2011 #1 سلام به همه دوستان عزیز من برای استخراج key 0225 از 4تا مین مختلف استفاده کردم اما نشد حالا میخوام برم تبدیل usb به sata رو بگیرم چنتا سوال داشتم 1 - باید مدل ( مارک )خواصی رو بگیرم 2- بعدا برای کپی خور کدن کنسول با این تبدیل مشکلی ندارم با سپاس
سلام به همه دوستان عزیز من برای استخراج key 0225 از 4تا مین مختلف استفاده کردم اما نشد حالا میخوام برم تبدیل usb به sata رو بگیرم چنتا سوال داشتم 1 - باید مدل ( مارک )خواصی رو بگیرم 2- بعدا برای کپی خور کدن کنسول با این تبدیل مشکلی ندارم با سپاس
A arman.71 کاربر سایت Dec 10, 2011 #4 لطفاً یکی جواب بده... منم تبدیل USB به SATA/IDE خریدم. ولی jungleflasher درایو رو نمیشناسه! باید چیکار کنم؟
لطفاً یکی جواب بده... منم تبدیل USB به SATA/IDE خریدم. ولی jungleflasher درایو رو نمیشناسه! باید چیکار کنم؟
marco250 کاربر سایت Dec 10, 2011 #5 نوشته شده توسط arman.71: لطفاً یکی جواب بده... منم تبدیل USB به SATA/IDE خریدم. ولی jungleflasher درایو رو نمیشناسه! باید چیکار کنم؟ بیشتر... باید تبدیلی بخری که چیپش توسط JF ساپورت بشه . تبدیل هایی که چیپشون JMicron هست معمولا تو JF دیتکت می شوند.
نوشته شده توسط arman.71: لطفاً یکی جواب بده... منم تبدیل USB به SATA/IDE خریدم. ولی jungleflasher درایو رو نمیشناسه! باید چیکار کنم؟ بیشتر... باید تبدیلی بخری که چیپش توسط JF ساپورت بشه . تبدیل هایی که چیپشون JMicron هست معمولا تو JF دیتکت می شوند.