کمک برای تهیه و نصب vBulletin

Leonard Cohen

کاربر سایت
من میخوام با اخرین ورژن vbulletin 3.6.4 کار کنم
1: این نرم افزار رو چطور میشه به طور ارجینال تهیه کرد. یا لیسانسش کرد ( که سایت بعد از مدتی تاطیل نشه)به همراه فارسی ساز و استیل هاش

2:طریقه نصبش رو واسم تو ضیح بدین(یه فایل pdf 600 کیلو بیتی ازش دانلود کردم که ت همه سایتها هستش)
راجع به تنظیماتش هم یه کتاب چندین صفحه ای english پیدا کردم
یه توضیحات غیر اینا میخوام ( اگه واستون مقدوره)

1: این نرم افزار رو چطور میشه به طور ارجینال تهیه کرد. یا لیسانسش کرد ( که سایت بعد از مدتی تاطیل نشه)به همراه فارسی ساز و استیل هاش
برای تهیه این نرم افزار به www.vbulletin.com مراجعه کنید و لیسانسش رو به صورت Pay pal خریداری کنید.

فارسی سازی رو هم خودتون باید انجام بدین یا از فارسی ساز هایی که موجود هست استفاده کنید که معمولا دارای اشکالاتی هستند.

استایل هم نسخه های نول شدش پیدا میشه.

2:طریقه نصبش رو واسم تو ضیح بدین(یه فایل pdf 600 کیلو بیتی ازش دانلود کردم که ت همه سایتها هستش)
راجع به تنظیماتش هم یه کتاب چندین صفحه ای english پیدا کردم
یه توضیحات غیر اینا میخوام ( اگه واستون مقدوره)
از قسمت راهنمایی سایت مرجع استفاده کن همه چیز و بخوبی توضیح داده

چرا این دوستمون رو گمراه می کنید؟

1.شما اگر توانایی خرید وی بولتین رو به صورت آنلاین و با کارت اعتباری ندارید می تونید به سایت های MajidOnline و PersianTools مراجعه کنید تا اون ها براتون بخرن.

2.این نرم افزار مدیریت سایت از دو نوع لیسانس برخوردار هست که یکیش 85$ قیمت داره و باید هر سال این هزینه رو پرداخت کنید و نوع دوم 160$ قیمتش هست و سال های بعد فقط باید 30$ پرداخت کنید.

3.برای آموزش نصب و ... می تونید به سایت های Ermia و IR15 و PCSeven مراجعه کنید.

درخواست راهنمایی برای تبدیل یک پاسخ پست شده به موضوع جداگانه

گاهی یک کاربر عضو که اختیارات مدیریتی ندارد به تاپیک ها پاسخ می دهد حالا گاهی به خاطر نامربوط بودن پست داده شده به موضوع تاپیک لازم است این پاسخ پست شده توسط کاربر عضو را تبدیل به یک تاپیک جداگانه کنیم به طوری که به نظر برسد از اول همین کاربر عضو این موضوع و تاپیک جداگانه را بوجود آورده است چگونه این کار را انجام دهیم؟ وقتی ایجاد کننده تاپیک مدیر نیست بلکه کاربر است و کاربر هم به تاپیک جواب داده است هنگام مستقل کردن و تبدیل به تاپیک مستقلی کردن این جواب می خواهیم به گونه ای عمل شود که به نظر برسد ایجاد کنند این تاپیک دومی کاربر است نه مدیر یعنی دومین تاپیک را که از پاسخ تاپیک قبلی ایجاد کرده ایم به گونه ای نه نظر برسد که کاربر ایجاد کننده آن باشد نه مدیر
متشکرم
موفق باشید

گاهی یک کاربر عضو که اختیارات مدیریتی ندارد به تاپیک ها پاسخ می دهد حالا گاهی به خاطر نامربوط بودن پست داده شده به موضوع تاپیک لازم است این پاسخ پست شده توسط کاربر عضو را تبدیل به یک تاپیک جداگانه کنیم به طوری که به نظر برسد از اول همین کاربر عضو این موضوع و تاپیک جداگانه را بوجود آورده است چگونه این کار را انجام دهیم؟ وقتی ایجاد کننده تاپیک مدیر نیست بلکه کاربر است و کاربر هم به تاپیک جواب داده است هنگام مستقل کردن و تبدیل به تاپیک مستقلی کردن این جواب می خواهیم به گونه ای عمل شود که به نظر برسد ایجاد کنند این تاپیک دومی کاربر است نه مدیر یعنی دومین تاپیک را که از پاسخ تاپیک قبلی ایجاد کرده ایم به گونه ای نه نظر برسد که کاربر ایجاد کننده آن باشد نه مدیر
متشکرم
موفق باشید
سلام

شما اگر ورژن vb تون 3.5 به بالا باشه خیلی راحت می تونید اون پست مورد نظر را تیک مدیریت زده (تیک کنار پست برای انجام اعمال مدیریتی) و سپس به پایین صفحه زیر آخرین پست رفته و در قسمت مدیریت "جابجایی نوشته ها " رو انتخاب کنید.
در صفحه باز شده در قسمت "جابجایی نوشته ها به یک تاپیک تازه" کافیه مقصد رو انتخاب کنید و یک اسم برای تاپیک جدید در قسمت مشخص شده وارد نمایید. پس از تایید، تاپیک جدید با پست مورد نظر شما ایجاد می شود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or