سلام
من یه کارت MSI GTX560Ti HAWK TwinFrozer III گرفتم و مشکلم اینه که تو بازی خیلی داغ میکنه و دماش میرسه به 70-80 درجه و فنش خیلی صدا میده
میخواستم ببینم مال شما هم همینطوره؟؟! راهی هست که دماش رو کمتر کنیم؟
آیا این دما واسه کارت و یا سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
سلام.
نه دوست عزیز من تا حالا 2 تا از این سری برا خودم داشتم و چند تا فروختم.کلا صدای فنشون زیاده مخصوص اگر در کیس باز باشه.
در مورد دما هم تا 75 80 نباید دیگه بالاتر بره ؟؟ اینایی که من دیدم نرفتن
تو بازی BT 3 تست کردی کارتو در حالت ULTRA ؟؟؟؟؟
سلام.
نه دوست عزیز من تا حالا 2 تا از این سری برا خودم داشتم و چند تا فروختم.کلا صدای فنشون زیاده مخصوص اگر در کیس باز باشه.
در مورد دما هم تا 75 80 نباید دیگه بالاتر بره ؟؟ اینایی که من دیدم نرفتن
تو بازی BT 3 تست کردی کارتو در حالت ULTRA ؟؟؟؟؟
تجربه شخصی خودم رو به شما منتقل می کنم دوست عزیز .
به هیچ وجه کولینگ رو از روی GPU بر ندارید و چسب خودش رو از روی اون پاک نکنید و چسب دیگه ای استفاده نکنید .
نمی دانم کجای این کارت با آن کولینگ که فکر می کنم برای شما مدل سه فن هست کارت خنکیست !!!!!!!!!!!!
من به همه توصیه می کنم طرف ام اس آی نروند . حرارت معمول کارت های گرافیک تا آن جایی که خودم داشتم و میدانم در حدود 60 الی 67 و نهایت 70 درجه می باشد که این آخری برای کارت های اوور شده توسط کارخانه می باشد .
یا تهویه کیس شما مشکل دارد یا کارتتون مشکل دارد .
افت فریم شدید دلایل زیادی داره که اولی و مهمترینش کاهش توان پاور در برق رسانی به قطعات هست .
دلیل بعدیش اینه که وقتی حرارت زیاد بشه توان محاسباتی رو مختل می کنه که باعث افت شدید پرفرمنس و فریم میشود .
دمای کارت شما نهایتا باید 65 باشد نه بیشتر . بیش از این حد غیر معمول است .
بنده با 580 دمای دسکتاپ در تابستان 35 و اکنون 27 الی 29 هست . البته خدا را شاکرم که ایسوز است .
البته در بازی بتلفیلد با اولترا دما نهایتا به 62 میرسد .
دوست عزیز milad_ran شما تو تاپیک مشکلات همین موضوع رو مطرح کردید ، که اونجا یه سوال و جواب هایی شد ولی ادامه ندادید ، دیگه زدن این تاپیک چه دلیلی داره ؟!
تاپیک قفل میشه !