کمک .؟ کمک

• Thread starter Thread starter yaser
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

yaser

کاربر سایت
با سلام خدمت شما من یه سیستم لج درار دارم
cpu:2.4 celerone
ram:512 mb
graohic card:nvidia geforce 6200 512 mb agp 8x
motherboard:gigabyte
به شرح بالا. ولی بعضی از بازیها مانند tru crime:newyork cityو بازی های استراتزیک اهسته اجرا میشن یه اون روانی که از بازی انتظار دارم نیست .وقتی بازیهایی مثل god fatherوhitman blood mony رو وقتی با graphic higheاجرا میکنم اوناهم اهسته میشه حالا سوال من اینه که اگه ram رو به
1gbارتقا بدم مشکلم رفع میشه (رم ها ی عادی نه دی دی ار2)ومیتونم بازیها رو با جزئیات هآی اجرا کنم یا باید cpu رو ارتقا بدم:-"

به شرح بالا. ولی بعضی از بازیها مانند tru crime:newyork cityو بازی های استراتزیک اهسته اجرا میشن یه اون روانی که از بازی انتظار دارم نیست .وقتی بازیهایی مثل god fatherوhitman blood mony رو وقتی با graphic higheاجرا میکنم اوناهم اهسته میشه حالا سوال من اینه که اگه ram رو به
1gbارتقا بدم مشکلم رفع میشه (رم ها ی عادی نه دی دی ار2)ومیتونم بازیها رو با جزئیات هآی اجرا کنم یا باید cpu رو ارتقا بدم:-"

سیستم من هم تقریبا همینه گرافیکم 6600 128mb ولی بازیهای godfather و hitman و high کاملا رندر بازی میکنم حتی sc3 رو هم High بازی میکنم، ولی فکر کنم مشکل شما از cpu باشه اگه میخوای بازی ها رندر بشه به نظر من یه cpu 3.0 intel بگیر دیگه فکر نکنم مشکلی باشه.

شاما فقط كارتت رو به 6800GT ارتقاء بدي كافيه
البته ميگم احتمالا رمهات تو بعضي بازيا اذيت كنن اگه بودجت رسيد يه 512 ديگه هم اضافش كن تعويض سي پي يو فرق زيادي به حالت نداره مگه اينكه يه خرج كت كلفت كني
موفق باشي

به نظر من سیستم شما سیستم نسبتا خوبی است ولی فکر کنم cpu است که کم بیاره نه چیزه دیگه چون این بازیهایی که گفتی خیلی هم سیستم خفنی نمیخاهن شاید هم مشکل از جای دیگه باشه مثلا درایور کارت گرافیک شما یا ویندوز یا همون cpu ;)

کارت گرافیکو چطوری update کنم:blushing: اخه دو سه با رفتم سایت nvidia اما هرچی دانلود کردم یه چیز دیگه از اب دراومده

ممنون پاندرا تمارو;)
در نوع موارد باید دکمه ی
post_thanks.gif
رو بزنی نه اینکه پست بدی:cheesygri

شاما فقط كارتت رو به 6800GT ارتقاء بدي كافيه
البته ميگم احتمالا رمهات تو بعضي بازيا اذيت كنن اگه بودجت رسيد يه 512 ديگه هم اضافش كن تعويض سي پي يو فرق زيادي به حالت نداره مگه اينكه يه خرج كت كلفت كني
موفق باشي

سه عامل برای یک سیستم گیم قابل توجه است گرافیک خوب رم Cpu و نمیشود گفت سی پیو اصلا مهم نیست چون خود من با سی پیو نچندان خوب مشکلات زیادی رو تجربه کردم در بازی ها:-" به عنوان مثال من کارت گرافیک خوبی تهیه کردم همچنین روم خوب مادر بورد و پاور ولی سی پیو رو تعویض نکردم باز نصفی از مشکلات دربازی ها وجود داشت..

سه عامل برای یک سیستم گیم قابل توجه است گرافیک خوب رم Cpu و نمیشود گفت سی پیو اصلا مهم نیست چون خود من با سی پیو نچندان خوب مشکلات زیادی رو تجربه کردم در بازی ها:-" به عنوان مثال من کارت گرافیک خوبی تهیه کردم همچنین روم خوب مادر بورد و پاور ولی سی پیو رو تعویض نکردم باز نصفی از مشکلات دربازی ها وجود داشت..
oh my god!!!
آخرين پست مال 2 سال پيشه!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or