کمپانی سونی نگران تاخیر Rise of the Tomb Raider برروی کنسول PlayStation 4 نیست

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
Rise-of-the-Tomb-Raider-12-1024x576.jpg

درود

عنوان Rise of the Tomb Raider تا کمتر از دو ماه دیگر به صورت انحصاری ( انحصاری زمانی) برای دو پلتفرم شرکت مایکروسافت ، x one و x 360 عرضه خواهد شد. این بازی با تاخیر یک سال برای پلتفرم سونی ، یعنی ps4 منتشر میشود.

در همین رابطه وبسایت گیمینگ بولت مصاحبه ای با اقای Atindriya Bose مدیر شعبه هند کمپانی سونی، در رابطه با انحصاری زمانی عنوان Rise of the Tomb Raider بر روی کنسول x one کرده است که ایشان در پاسخ به این سوال گفت:

" این استراتژ های و سیاست ها در سطح جهان وجود دارد ، اما وقتی بحث بر سر بازیکنان و طرفداران می آید، قضیه فرق می کند. ببینید، الان دو رقیب با استراتژی های خاص وجود دارند. ما باید به دنبال بهترین ها در مجموعه خود باشیم و اینکه در آن چه تفاوت هایی وجود دارد. رقیب دیگر نیز بیکار نمی نشیند. بنابراین چنین استراتژی هایی بین دارندگان پلتفرم ها و توسعه دهندگان رخ می دهد."

پس از ان اقای Atindriya Bose به لاین اپ سونی در سال 2015 و 2016 اشاره کرد و اطمینان داد که طرفداران شرکت سونی نباید از این تاخیر نگران باشند:

" هز زمان که بازی برای پلتفرم ما منتشر شود جایی برای نگرانی نیست. من بیش از حد نگران این تاخیر نیستم اما در رابطه با عرضه بازی اصلا نباید نگران باشید.در رابطه با ارتباط ما با توسعه دهندگان ترد پارتی، باید بدانید که این بازی ها بالاخره در بازار عرضه می شوند. به نظر من ما در این زمینه "زیر ساختی" خلق کردیم که خودش رو به جلو حرکت می کند."

درست است که این صحبت ها با توجه به بازار هند است اما این را باید در نظر داشت که سونی لاین اپ انحصاری قدرتمندی برای کنسول ps4 در سال 2016 با عناوینی چون Uncharted 4: A Thief’s End, Horizon Zero: Dawn and The Last Guardian دارد.

آقای Bose درمورد بازی The Last Guardian نیز صحبت کرد و گفت این تاخیر به نفع بازی بوده است:

" بازی The Last Guardian یک عنوان منحصر به فرد است. عنوان The Last Guardian رویکرد داستان محور دارد. این تاخیرهای که برای این عنوان اتفاق افتاد به نفع ما بود. چون توانستیم یک ip بر مبنای روابط عمومی تولید کنیم."

منبع

معلومه دیگه چون عقلشون به این راه حل ها نمیرسه

کار بیهوده ای هست آخه....من خودم دوست دارم همه بازیهارو روی یه دستگاه بازی کنم و واقعا اون رقیب باید خیلی چیزهای بی همتایی به من ارائه بده که من واقعا تن به این بدم که این عادت وسواسی خودم رو بگذارم کنار.....همین یه کنسول کفایت میکنه ;)

کار بیهوده ای هست آخه....من خودم دوست دارم همه بازیهارو روی یه دستگاه بازی کنم و واقعا اون رقیب باید خیلی چیزهای بی همتایی به من ارائه بده که من واقعا تن به این بدم که این عادت وسواسی خودم رو بگذارم کنار.....همین یه کنسول کفایت میکنه ;)
خودت رو گرفتار قید و بند ها ی بی خود کردی.اگر پول داری هر دوتاشو بخر تجربه جدیده

معلومه دیگه چون عقلشون به این راه حل ها نمیرسه

تعداد افرادی که پول دارن دو تا کنسول رو بخرن، اکانت پلاس/گلد تهیه کنن خیلی کمتر از اون چیزی هست که شما فکر می‌کنی! ربطی به رسیدن و نرسیدن عقلشون نداره.
فکر کردی هر کی تو امریکا و اروپا زندگی می‌کنه خیلی راحت، می‌تونه 800$ هزینه کنه و ماهی 10 تا بازی 60$ـی بخره؟!!

خودت رو گرفتار قید و بند ها ی بی خود کردی.اگر پول داری هر دوتاشو بخر تجربه جدیده

بحث قید و بند نیست....بحث اینه که آخه چیزی وجود نداره که آدم بره سراغ این کنسول و اون کنسول....حداقل برای یکی مثل من که کلا هر بازی رو آغازم نمی کنم، چه برسه تا آخر برم.....توی کل Line-up مایکروسافت....کلا فقط عنوان Geow جالبه که اونم بازی نیست که اگر بازی نکنم بمیرم :d توی همین PS4 فقط Bloodborne تا الان جزو بازیهایی برای من حساب میاد که اگر بازی نکنم میمیرم :d
ما خودمون خیلی حرف این انحصاری و اون اونحصاری رو میزنیم ولی حقیقت اینه که بازی های انحصاری Essentiäl هر کنسول تعداد پایینی دارن که خرید هردو کنسول رو واجب کنن

تعداد افرادی که پول دارن دو تا کنسول رو بخرن، اکانت پلاس/گلد تهیه کنن خیلی کمتر از اون چیزی هست که شما فکر می‌کنی! ربطی به رسیدن و نرسیدن عقلشون نداره.
فکر کردی هر کی تو امریکا و اروپا زندگی می‌کنه خیلی راحت، می‌تونه 800$ هزینه کنه و ماهی 10 تا بازی 60$ـی بخره؟!!

خرید ده تا بازی در ماه واسه اکثر کسانی که سالهاست بازی میکنن دیگه یه مسئله واقعی نیست آخه....ما میایم در دید میگیریم که یکی میتونه اینقدر هزینه کنه. آیا ماهی 2 تا بازی درست و حسابی میان که آدم بخواد بخره اونارو؟ بعد این دوتا هیچکدوم اصلا انحصاری هستن اصلا؟ (اگر تازه ماهی دوتا بازی خوب هم بیاد، که نمیاد :d ) همین امسال کلا 5-6 تا بازی که واقعا لایق خریداری رو دارن اومدن..... توی 9 ماه.....همین مدت کوتاهی قبل توی 2006-2007 من ماهی یه دونه بازی رو حتما میخریدم حتی اگر بازی خوبی نبود، گاهی اوقات 2-3 تا بازی باهم هم میگرفتم (اساسینز کرید، آنچارتد و دویل می کرای 4 که حدودا توی یه ماه اومدن) یا Demon's Souls و دراگون ایج اریجینز.....ولی خیلی همون موقعه هم ماهی که چند تا بازی درست درمون باهم بیان کم اتفاق میوفتاد....الان که خیلی سال خوبی در جلوی آدم قرار داره مثلا هر دو ماه یه بازی....

- - -ویرایش - - -

رایز آو توم رایدر اصلا آشغال ولی واقعا از مدیر شعبه هند مدیر تر نبود بیاد مصاحبه کنه ؟:|

آقا مدیر کل یکی از دپارتمان های سونی برای یه سرزمین وسیعه ها :d مدیر دپارتمان ساوجبلاغ دمپایی نیکتا ایران که نیست :d واسه خود کسیه

این مدیر بخش هند چقدر فعال شده طی این یکی دو ماه اخیر دوستان زحمت کشیدن سخنان ایشون رو گذاشتن رو سایت که جای بسی تعجب داره یعنی مدیران اصلی سونی بماند مدیران ژاپن و آمریکا و انگلیس و کلی کشور اروپایی بماند بعد اخبار مدیر هند رو پوشش بدیم.!؟

البته در مورد صحبتهاشون هم یک سری ضرب المثل هست که میشه نقل قول کرد که میگذریم

به گروه خونیم اچیومنت نمیخوره :d فقط تروفی ولاغیر :d نسل قبل هم 360 داشتم کلا بیخیال اچیومنت بودم و فقط تروفی میگرفتم . برا منی که همه جوره میخوام از بازی لذت ببرم مخصوصا ایرادای فنی ای که باید روی PS4 برطرف بشه ۱ سال زمان زیادی نیست و برام مثل تاخیر میمونه ، باشد که حالشو ببریم :d

آقای Bose درمورد بازی The Last Guardian نیز صحبت کرد و گفت این تاخیر به نفع بازی بوده است:

" بازی The Last Guardian یک عنوان منحصر به فرد است. عنوان The Last Guardian رویکرد داستان محور دارد. این تاخیرهای که برای این عنوان اتفاق افتاد به نفع ما بود. چون توانستیم یک ip بر مبنای روابط عمومی تولید کنیم."
فقط امیدوارم تفاوت و بالا رفتنِ سطح توقع گیمرها رو ، نسبت به زمان اولین معرفی بازی و سال 2016 در نظر بگیرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or