کمپانی «Microsoft» درصدد ساخت عنوانی در سبک «Battle Royale» نیست

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
سبک «Battle Royale» اخیرا به سبک پرطرفداری تبدیل شده است، از عناوین معروف این سبک میتوان به «Frotnite» و «PUBG» که مخاطبین و درآمد بسیار زیادی را به همراه داشته اند، اشاره کرد. با این حال به نظر نمی‌آید کمپانی «Microsoft» درصدد ساخت عنوانی در این سبک باشد.​

msstudios-940x520.jpg

آقای «Phil Spencer» رئیس بخش «Xbox» در جواب به یکی از طرفداران این برند، گفت :« میلیون‌ها نفر در حال حاضر عناوین «Battle Royale» رو بازی میکنن. من نمیخوام یک عنوان بتل رویال بسازم چون بقیه این کار رو کردن. بخش بتل رویال «Fortnite» و بازی «PUBG» بسیار بزرگ هستن. انواع متنوعی در سبک بتل رویال توسط سازنده‌های توانایی ساخته میشن. من ترجیح میدم از این عناوین حمایت کنیم مگر اینکه در بخش «First Party» چیز خاصی داشته باشیم که تفاوتی ایجاد کنه.»​

میتوان از این پاسخ اینگونه برداشت کرد که هیچکدام از استدیوهای مایکروسافت در حال حاضر مشغول به ساخت عنوانی مستقل در سبک بتل رویال نبوده و در آینده نیز به دنبال آن نخواهند بود. با این حال هنوز این احتمال وجود دارد که حالت بتل رویال به عنوانی از این کمپانی افزوده شود.​

کمپانی مایکروسافت هم اکنون با عنوان «PUBG» همکاری انحصاری دارد که این خود میتواند یکی از دلایلی باشد که این کمپانی قصد ورود به این سبک و رقابت با عناوین دیگر را به وسیله‌ی عنوان مستقل ندارد.​

Read the whole post here.

احتمالا میتونن تو Crackdown همچین مودی پیاده سازی کنن،نیازی نیست بازی جدا ساخته بشه براش.
اما بنظرم هیچکدوم حریف PUBG/Fortnite نمیشن.تمام سلیقه ها رو این2 بازی پوشش دادن.
تا وارد شدن COD/BF به این بازی هم که خیلی مونده،باید ببینیم اونها چه چیز جدیدی اصافه میکنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer
قای «Phil Spencer» رئیس بخش «Xbox» در جواب به یکی از طرفداران این برند، گفت :« میلیون‌ها نفر در حال حاضر عناوین «Battle Royale» رو بازی میکنن. من نمیخوام یک عنوان بتل رویال بسازم چون بقیه این کار رو کردن. بخش بتل رویال «Fortnite» و بازی «PUBG» بسیار بزرگ هستن. انواع متنوعی در سبک بتل رویال توسط سازنده‌های توانایی ساخته میشن. من ترجیح میدم از این عناوین حمایت کنیم مگر اینکه در بخش «First Party» چیز خاصی داشته باشیم که تفاوتی ایجاد کنه.»

احسنت =D> من از همین خط مشی مایکروسافته که واقعا لذت میبرم. تا زمانی که مطمن نشن حرف جدید و نوآورانه و تکان دهنده ای درکاره اجازه ساخت ip جدید رو نمیدن. این یعنی کیفیت نه کمیت. یعنی احترام به شعور مخاطب.

دقیقا برخلاف یه کمپانی دیگه (که حالا نمیخوام اسمشو بیارم) که خیلی از ipهاش بهم شباهت دارن. بابا حداقل بخودی ها رحم کنید. استودیوهای فرست پارتیش از همدیگه اسکی میرن!!!=))=))=))

احسنت =D> من از همین خط مشی مایکروسافته که واقعا لذت میبرم. تا زمانی که مطمن نشن حرف جدید و نوآورانه و تکان دهنده ای درکاره اجازه ساخت ip جدید رو نمیدن. این یعنی کیفیت نه کمیت. یعنی احترام به شعور مخاطب.

دقیقا برخلاف یه کمپانی دیگه (که حالا نمیخوام اسمشو بیارم) که خیلی از ipهاش بهم شباهت دارن. بابا حداقل بخودی ها رحم کنید. استودیوهای فرست پارتیش از همدیگه اسکی میرن!!!=))=))=))

اره یه کمپانی داره اسکی میره که فقط تو این چند ماه ۲۰۱۸ اندازه دوسال یه کمپانی انحصاری داره بله اسکی میره که بازی متا ۹۴ میگیره

اره بازی های نه کیفیت دارن که فقط همش شده خار چشم بعضی تازه جالب که تو هر سبک انحصاری TOP داره

پستت ارزش بحث نداشت ولی جواب بهت دادم شایت بتونی ‌ارومتر بشی

احسنت =D> من از همین خط مشی مایکروسافته که واقعا لذت میبرم. تا زمانی که مطمن نشن حرف جدید و نوآورانه و تکان دهنده ای درکاره اجازه ساخت ip جدید رو نمیدن.
پس راحت باش چون قراره همین فرمون برید جلو.هر سال x میشه x + 1
وقتی بین دو سه تا عنوان حق انتخاب داری خیلی فرق داره با اینکه از بین ۱۰ ۱۵ تا انتخاب کنی.معلومه هرچی بیشتر باشن سبکا به هم نزدیکترن
وقتی یه ریسینگ باشه یه شوتر و چند تا ایندی خب تفاوتا زیاده حق داری

• Like
Reactions: g4mer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or