شایعه کمپانی‌های LEGO و PLAYSTATION در حال کار بر روی یک بازی جدید به نام LEGO HORIZON Adventures هستند

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
horizon.jpg

کمپانی‌های لگو و پلی استیشن در حال توسعه بازی جدیدی به نام LEGO Horizon Adventures هستند. هفته گذشته، یکی از اینسایدر‌ها به نام Kurakasis توییت کرد که سونی و لگو قرار است به زودی همکاری یک IP معروف را اعلام کنند. در صحبت با منابع، گفته شد که این بازی اساساً Horizon Forbidden West but Lego است و بازی دارای گرافیک واقع گرایانه خواهد بود.

در حالی که جزئیات دقیق بازی نامشخص است،برای خبرنگار سایت insider gaming آقای Tom Henderson تریلر تبلیغاتی فرستاده شده است که ساخت آن ماه گذشته تکمیل شده بود، که نشان می‌دهد معرفی بازی نزدیک است، اگرچه مسلما ممکن است این بازی تاخیر داشته باشد. اما ترکیب این اطلاعات با اخرین توییت Kuraksis، نشان می‌هد که علامت تجاری که اخیرا ثبت شده است مربوط به این بازی است و به زودی معرفی می‌شود. زمان معرفی بازی مشخص نیست، اما شایعات اخیر می گویند که قرار است در هفته‌های آینده مراسم PlayStation Showcase برگزار شود و احتمال دارد که این بازی در این مراسم رونمایی شود.

واقعا چرا اینهمه وقت و هزینه صرف همچین گاربجایی میکنن؟
من یه اعترافی کنم :
البته کاری به میلک کردن هورایزن ندارم که به نظرم هرکی میگه حق داره.
ولی من از نسل 7 که لگو بتمن و... تو بورس اومدن میتونم بگم همرو بازی کردم.
یعنی اصلا عاشق این بازیهای لگو حالا هرچیم.
مخصوصا اینکه میشه دونفره بازی کرد.

این آخری که استاروارز بود رو اصلا عاشقشم.

به نظرم یه شانسی بهشون بده ، خیلی بازیهای خوب و خوش ساختین.

دروغ چرا من از الان برای این بیشتر از بازی کردن خود هورایزن هیجان دارم.

من یه اعترافی کنم :
ولی من از نسل 7 که لگو بتمن و... تو بورس اومدن میتونم بگم همرو بازی کردم.
یعنی اصلا عاشق این بازیهای لگو حالا هرچیم.
مخصوصا اینکه میشه دونفره بازی کرد.

این آخری که استاروارز بود رو اصلا عاشقشم.

به نظرم یه شانسی بهشون بده ، خیلی بازیهای خوب و خوش ساختین.

دروغ چرا من از الان برای این بیشتر از بازی کردن خود هورایزن هیجان دارم.
هی ماکان ... بسوزه پدره دایس و EA اینقدر گند زدن که ببین فناش به چه روزی افتادن :D =))

• Smile
Reactions: m.d.makan

حالا چرا میگی میلکش کردن؟ من هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه :D
اگه بگی قراره میلک بشه که خب منطقی‌تره باز. در اون صورت هم حتی اشکالی نداره. این همه بازی در طول تاریخ میلک شدن حالا این بیچاره اشکال داره؟ :D بازی که کیفیت خفنی داره و فن بیس و فروش خفنی هم داره، قطعا سازنده دو دستی میچسبدتش. حالا باید منتظر موند و دید وقتی سه گانه تموم بشه برنامشون چیه.

در مورد لگو هم باهات موافقم‌. من فقط یکیشونو بازی کردم ولی خیلی حال داد. تعداد خیلی زیادیشونم روی پلاس هستن. باید وقت بذارم یکی دوتاشونو برم بعدا. خیلی احمق و بامزن. لگوی هورایزنم چیز خیلی خوبی میتونه بشه خصوصا همین رباتاش.

واقعا چرا اینهمه وقت و هزینه صرف همچین گاربجایی میکنن؟
داداش نمیدونم چند سالته ولی با توجه به تاریخ عضویتت کمه کم باید دور ور 30 سال یا بیشتر داشته باشی و خواستم یادآوری کنم گیم اصلش واسه بچه هاست حالا ما پیرمردا هم بازی میکنیم دلیل نمیشه واسه بچه ها بازی ندن:D
به هر حال رده سنی پایین تر هم بازی میخوان، نمیشه که سونی فقط گاد آف وار و لست آف آس و سایلنت هیل بسازه:D

• Like
Reactions: milad.ps4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or