ps.gamer کاربر سایت May 24, 2011 #1 با سلام لطفا یکی کمک کنه لپتاپم ویروسی شده بود اسکن کردم ویندوزم عوض کردم منتها یکی از درایوهارو نشون نمیده تو نصب ویندوز میرم درایوایه دیگه رو primary نشون میده این یکی رو system ممنون میشم زودتر راهنمایی کنین
با سلام لطفا یکی کمک کنه لپتاپم ویروسی شده بود اسکن کردم ویندوزم عوض کردم منتها یکی از درایوهارو نشون نمیده تو نصب ویندوز میرم درایوایه دیگه رو primary نشون میده این یکی رو system ممنون میشم زودتر راهنمایی کنین
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال May 24, 2011 #2 برو تو قسمت disk mangment ببین اون درایوری که نیست رو نشون میده ؟
ps.gamer کاربر سایت May 24, 2011 #3 نوشته شده توسط kolange_edalat: برو تو قسمت disk mangment ببین اون درایوری که نیست رو نشون میده ؟ بیشتر... سلام آره نشون میده ولی اسم نداره و تو قسمت status نوشته (system.Active.primary partition)
نوشته شده توسط kolange_edalat: برو تو قسمت disk mangment ببین اون درایوری که نیست رو نشون میده ؟ بیشتر... سلام آره نشون میده ولی اسم نداره و تو قسمت status نوشته (system.Active.primary partition)
ahmad_ebra کاربر سایت May 29, 2011 #4 دوست عزیز اون درایوی که نشون نمیده 100 مگابایتی باید باشه البته اگه ویندوز 7 نصب کردین و جای هیچ نگرانی نیست
دوست عزیز اون درایوی که نشون نمیده 100 مگابایتی باید باشه البته اگه ویندوز 7 نصب کردین و جای هیچ نگرانی نیست