کاری به خبر ندارم.ولی این بازی رو به هیچ عنوان بهش علاقه ای ندارم..اگه کالکشن PCش هم مجانی بیاد دم در خونمون با عرض معذرت از دوستان X360 باز,میدمش نون خشکی.ناراحت نشینا اما اینو کاملا جدی بگیرید.از وقتی که شماره اولش رو کمی بازی کردم اونقدر ذهنیت بدی از این بازی دارم که دیگه به هیچ عنوان از این بازی خوشم نمیاد.نمیدونم این بازی چی داره نه داستانی داره,نه گیم پلی جذابی که دوست داشته باشی از دوباره بری.زاویه دوربینشم که تقلیدی محض از RE4 هست.دیگه یه کاور گیری این جنجالا رو نداره که اونم واسه اولین بار یادمه توی یه بازی PS2 که اسمش خاطرم نیست ابداع شد.خب .من هیچ چیز قابل دفاعی توی این بازی نمیبینم.امیدوارم دوستان وقتشون رو روی این بازی تلف نکنن.والا یه اسکرین شات GOW می ارزه به کل کالکشن این بازی.خیلی جالبه اسمش رو هم یه جورایی شبیه GOW انتخاب کردن که مثلا جلب توجه بیشتری کنه.حتی وقتی سونی خواست یه نسخه فرعی از GOW رو روی PS3 بده,اینا هم برداشتن نسخه فرعی از بازی رو ارائه دادن.بابا هر چی زور بزنید افتضاحش بیشتر در میاد.زور که نیست یه چیز دیگه بسازید و فکر رقابت با بازیهای انحصاری سونی رو نکنید.ببخشید یه مقدار تند انتقاد کردم.:d