Altar کاربر سایت Jun 7, 2010 #1 سلام به همگی ... من خودم یکی از طرفداران بازی کشتی کج هستم(ولی با ایرانی ها)و از همه ایرانی هایی که کشتی کج 2010 بازی میکنند میخوام که GT خودشون رو بگن تا همه با هم بازی کنیم ... به امید دیدار... آخرین ویرایش: Aug 16, 2010
سلام به همگی ... من خودم یکی از طرفداران بازی کشتی کج هستم(ولی با ایرانی ها)و از همه ایرانی هایی که کشتی کج 2010 بازی میکنند میخوام که GT خودشون رو بگن تا همه با هم بازی کنیم ... به امید دیدار...
iman_axe کاربر سایت Jun 25, 2010 #2 اقا من پایم . البته زیاد وارد نیستم. GT:iman summer البته متاسفانه 1 ماهست که بعدا دائمیشو همینجا میگم.
اقا من پایم . البته زیاد وارد نیستم. GT:iman summer البته متاسفانه 1 ماهست که بعدا دائمیشو همینجا میگم.
O Only PS3 کاربر سایت Aug 6, 2010 #4 چقدر طرفداران ايراني كم هستن!!! منم هستم اگه كسي هست و باشه... gt:MiladCM
ston cold کاربر سایت Oct 23, 2010 #5 سلام منم منتظرم بازی مناسب واسه لیو برسه فقط حرفه ای میخوام بازی رسید دستم گیمر تگمو اعلام میکنم
ston cold کاربر سایت Oct 29, 2010 #6 سلام amissfanatic اقا چرا هیچکی نمیاد پس پوکیدیم با این خارجیام که نمیتونم بازی کنم عملکرد دیر میرسه میشه این مشکلو حل کرد
سلام amissfanatic اقا چرا هیچکی نمیاد پس پوکیدیم با این خارجیام که نمیتونم بازی کنم عملکرد دیر میرسه میشه این مشکلو حل کرد