کسی تجربه گیم با زیتل داشته ❓❔

• Thread starter Thread starter Adroit
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adroit

کاربر سایت
سلام لطفا از پینگ و پکت لاس و ایناش بگید

در همین رنج قیمت زیتل آیا اینترنت بهتری سراغ دارید ؟؟ (به غیر از نت هایی که به خط تلفن وابسته هستن)

من نداشتمی ولی ، وایرلس به درد گیم نمیخوره . تبلیغ شرکت های وایرلس هست برای پول به جیب زدن . یک اپسیلون به درد گیم نمیخوره //

من 1 هفته شده خریدم

پینگش در حد همون ADSL ـه زیاد فرق نداره، مگر اینکه ADSL رو زنگ زده باشی گذاشته باشن چنل فست، که در اون صورت پینگ میانگین 35 میلی ثانیه پایین تره :D

نوسان پینگش هم در حد 20 میلی ثانیست، فکر کنم خیلی بستگی به سیگنالی که مودم از دکل میگیره داشته باشه

1652263515780.png

1652263553340.png

پ.ن: از پنل مودم دیدم سیگنال من خطش کامله نوشته "Very Strong"، با این حال سرعت دانلود خیلی بستگی به شلوغی داره، سمت ظهر که الان باشه سرعت زبالست، حدود 7Mb اینا، ولی بازم از ADSL که من داشتم به مراتب بهتره :D آخر شب هم که زیر 40Mb نمیاد :D

خلاصه اینکه Your mileage may vary :-"

من 1 هفته شده خریدم

پینگش در حد همون ADSL ـه زیاد فرق نداره، مگر اینکه ADSL رو زنگ زده باشی گذاشته باشن چنل فست، که در اون صورت پینگ میانگین 35 میلی ثانیه پایین تره :D

نوسان پینگش هم در حد 20 میلی ثانیست، فکر کنم خیلی بستگی به سیگنالی که مودم از دکل میگیره داشته باشه

View attachment 254535

View attachment 254536

پ.ن: از پنل مودم دیدم سیگنال من خطش کامله نوشته "Very Strong"، با این حال سرعت دانلود خیلی بستگی به شلوغی داره، سمت ظهر که الان باشه سرعت زبالست، حدود 7Mb اینا، ولی بازم از ADSL که من داشتم به مراتب بهتره :D آخر شب هم که زیر 40Mb نمیاد :D

خلاصه اینکه Your mileage may vary :-"

مرسی عزیزم دمت گرم عالی بود

شما میدونی جریان کد تخفیف یا کد هدیه برای افرادی که قبلا مشترک زیتل نبودن چیه؟!

• Like
Reactions: NHM
مرسی عزیزم دمت گرم عالی بود

شما میدونی جریان کد تخفیف یا کد هدیه برای افرادی که قبلا مشترک زیتل نبودن چیه؟!
خواهش میکنم :D

1652868297967.png

اینه ولی نمیدونم برای کاربر های جدید هم هست یا فقط برای تمدید :D

1652869106758.png
این کد معرف هم هست که ظاهرا به من تخفیف میده :D

2 هفته زودتر اقدام میکردی سرویس ها هنوز ماهی 150 بودن، الان شده 215 :D

پ.ن: دلم برای پینگ فست مد ADSL تنگ شده، ولی چه کنیم دیگه همش قطع میشد :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Adroit
سلام لطفا از پینگ و پکت لاس و ایناش بگید

در همین رنج قیمت زیتل آیا اینترنت بهتری سراغ دارید ؟؟ (به غیر از نت هایی که به خط تلفن وابسته هستن)
یکی از دوستانم شاتل داشته مثل اینکه بدک نیست در این اوضاع

پائین ترین پینگ متعلق به اینترنت مخابرات هست.کلا Adsl پینگ پائین تری نسبت به اینترنتهای رادیوئی از جمله TD-LTE داره.من زیتل دارم ، مبین نت هم دارم پیش از این ADSL شاتل ، داتک ، مخابرات و آسیا تک هم داشتم.تجربه بازی modern warfare 2019 تو پلی استیشن 4 بهم می گه:
1- مخابرات پینگ پائین ترین 75 بالاترین 150
2-شاتل ، آسیا تک ، داتک پائین ترین 95 بالاترین 200
3-زیتل ، مبین نت پائین ترین 115 بالاترین 200
بزرگترین مشکل مخابرات اینه که صاحب نداره یعنی اگر اینترنت قطع بشه کسی نیست مشکل شما رو حل کنه و شاید یک ماه برای حلش دوندگی کنید.من کلا از زیتل راضیم اولا اینکه حجمش نامحدود واقعیه.دوم اینکه سرعتش خیلی خوبه.به عنوان مثال من از ساعت 8 شب یکشنبه (پریشب) تا ساعت 10 دیروز صبح 200 گیگ دانلود کردم.زمان اجرای بازی های آنلاین هم کمترین مشکل رو باهاش دارم برخلاف Adsl که نویز روی خط گاها خیلی آزار دهنده می شه از طرفی با هر مودمی سازگار نیست ضمنا سرعت هم از 8 مگابیت بر ثانیه بیشتر نمی شه(در برابر 40 مگابیت بر ثانیه زیتل) .اصولا هرچی از مرکز مخابراتی دورتر باشید مشکلات بیشتری هم در زمینه قطعی یا بالا رفتن پینگ ، کند شدن سرعت و غیره دارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or