کرایسیسی خوب بر روی ps3

rasoolharry

کاربر سایت
این خبری رو که میگذارم مال 18 ژانویه است متن خبر:
بر طبق games radar پرسونل کرایتک عقیده دارند که تقریبا مسجل شده تبدیل کرایسیس برای ps3 این بازی به نظر میرسه یه پرت واقعی از pc به علاوه ی بعضی از سبک های اضافی و ویژگیهای دیگر است که تا حدی crysis 1.5 است . به علاوه games radar میگه ورژن xbox 360 تمام شده نیست بنا بنا به دلایل تخصصی !!!
در اخر سر هم میگه:
کرایسیس بیشترین تاثیر رو داره تو بازار بازی حداقل بر حسب تکنولوژی گرافیکش که game pro به ورژن pc اون امتیاز 4.75 از 5 رو داده.منبع game trailers.com
[/SIZE

این خبری رو که میگذارم مال 18 ژانویه است متن خبر:
بر طبق games radar پرسونل کرایتک عقیده دارند که تقریبا مسجل شده تبدیل کرایسیس برای ps3 این بازی به نظر میرسه یه پرت واقعی از pc به علاوه ی بعضی از سبک های اضافی و ویژگیهای دیگر است که تا حدی crysis 1.5 است . به علاوه games radar میگه ورژن xbox 360 تمام شده نیست بنا بنا به دلایل تخصصی !!!
در اخر سر هم میگه:
کرایسیس بیشترین تاثیر رو داره تو بازار بازی حداقل بر حسب تکنولوژی گرافیکش که game pro به ورژن pc اون امتیاز 4.75 از 5 رو داده.منبع game trailers.com
[/SIZE

به نظرم بهتر بود كلمه اول تيتر هم ميذاشتي rumor
از اين جور شايعه ها زياره دختران موج سوار هم ديروز گفت روي 360 هم مياد

فقط شايهست همشون فعلا واسه هيچ كنسولي تاييد نشده

ولی فکر کنم چند هفته پیش بود که برای XBox360 و PS3 تایید شد...
این خبر هم در خبری از روند ساخت بوده ، همین...

به علاوه games radar میگه ورژن xbox 360 تمام شده نیست بنا بنا به دلایل تخصصی !!!

مگه ورژن PS3 تمام شده ، است؟! :)

فقط شايهست همشون فعلا واسه هيچ كنسولي تاييد نشده

اخه مسئله اين خبر شايعه نيست و كاملا تائيد شده هست فقط تاريخ تائيد شده اي نداره .
خبرهاي كه الان در مورد crysis كنسولي داده ميشه سر تاريخش هست كه شايعه ميشه .

فكرت اشتباه دوست عزيز
فكركنم اصلشم اين بوده كه توي خبر گفته نسخه 360 وجود نداره

ولي اين شايعه هست كه هيچ تائيدي از طرف crytek نداشته

فكرت اشتباه دوست عزيز

درسته ، فکرم اشتباه بوده ، تایید نشده!
ولی از طرف Surfer Girl اعلام شده که خودتون هم خیلی قبولش دارین...

Crysis و Driver 5 برای PS3 , X360 همچنین Skate 2 در دست ساخت...

فكركنم اصلشم اين بوده كه توي خبر گفته نسخه 360 وجود نداره

فکر کنم فکر شما هم اشتباه بوده... ( شوخی )
متن اصلی خبر رو داری ؟! چون من هرچی گشتم پیداش نکردم....

درسته ، فکرم اشتباه بوده ، تایید نشده!
ولی از طرف Surfer Girl اعلام شده که خودتون هم خیلی قبولش دارین...

Crysis و Driver 5 برای PS3 , X360 همچنین Skate 2 در دست ساخت...

فکر کنم فکر شما هم اشتباه بوده... ( شوخی )
متن اصلی خبر رو داری ؟! چون من هرچی گشتم پیداش نکردم....
البته من تا موقعي كه crytec به طور رسمي تاييد نكنه ميگم شايعه
خود شركت crytec مثل ادم نمياد بگه حرفشو واسه همين باييد خودش اعلام كنه
در مورد دختران موج سوار هم قبول اما وايسيم تا اين شايعه تاييد شه

اخه مسئله اين خبر شايعه نيست و كاملا تائيد شده هست فقط تاريخ تائيد شده اي نداره .

حتما 1 لینک بدین که توش Crytek تائید کرده باشه که Crysis‌ برای کنسول‌ها ساخته میشه
در غیر این صورت خداخافظ تا 1 هفته‌ی دیگه

راستش يه جورايي تو خبري كه اشكان گذاشته بود فكر كردم كه اشكان خبر تائيدش را گذاشته بود الان رفتم ديدم نه عنوان تاپيك احتمال هست به خطر همين گفتم تائيد شده .
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8561
بالاخره اشتباهي بود از طرف ما .
حالا بايد براي اين اشتباه يك هفته اخراج بشم :biggrin1:
شما مدير هستيد و هرجور راحتيت .

به نظرم بهتر بود كلمه اول تيتر هم ميذاشتي rumor
از اين جور شايعه ها زياره دختران موج سوار هم ديروز گفت روي 360 هم مياد

با عرض سلام و خسته نباشید
دوست عزیز اگه دقت کرده باشید منبع خبر game trailers است و این سایت اینقدر معتبر هست که هر خبر بی محتوایی رو نیاد به عنوان اخبار تاپ بذاره تازه من این رو از قسمت اخبار گرفتم و هیچ صحبتی از شایعه بودن این خبر نبود .
شما سایت game trailers رو با دختران موج سوار یکی میکنی!!!
سایت هایی که یه اعتباری برای خودشون دستو پا میکنن دیگه نمیان برای یه خبر خودشونو زیر سوال ببرن میتونن اصلا خبرو نذارن خودشونم راحت میشن ولی حالا که خبرو گذاشته پس احتمال حقیقی بودنش خیلی بیشتر از شایعه بودنشه مگه اینکه مخشون تاپ برداشته باشه و همینجوری گذاشته باشن که اونو دیگه خدا میدونه

آخرین ویرایش:
این یه نظره شخصیه ولی به نظره من crysis اونی که میگفتن نشد .من با یک کامپیوتر نسبتا" قوی هم4 cod رو بازی کردم وجلو هم رفتم هم crysis .ولی کرایسیس به غیر از اینکه رویه محیط خوب کار کرده بود دیگه هیچ برتریه دیگه ای نسبت به cod4 نداشت.حالا crytek زور بزنه رو کنسولا خوب بازی اجرا بشه.در حالی که از نظر من به غیر از گرافیک هیچ چیزه دیگه ای نداره

دوست عزيز منبع اصلي كه ازش بروز داده شده games radar من خودم كامل مطلب خوندم
خب game spot هم يه بخش شايعه داره پس نميشه گفت اعتبارش پايين مياد چون شايعه ميذاره
اما انصافا بعضي وقت ها شايعه ها اعصاب خورد كن ميشند يه مدت راجع بازي mgs4 اين طوري بود حالا هم
CRYSIS
منم فقط گفتم كلمه rumor ميذاشتي خيلي بهتر بود
موفق باشي

این یه نظره شخصیه ولی به نظره من crysis اونی که میگفتن نشد .من با یک کامپیوتر نسبتا" قوی هم4 cod رو بازی کردم وجلو هم رفتم هم crysis .ولی کرایسیس به غیر از اینکه رویه محیط خوب کار کرده بود دیگه هیچ برتریه دیگه ای نسبت به cod4 نداشت.حالا crytek زور بزنه رو کنسولا خوب بازی اجرا بشه.در حالی که از نظر من به غیر از گرافیک هیچ چیزه دیگه ای نداره

نقطه قوت crysis همین گرافیکش هست دیگه .
در اوایل اعلام شده بود که برای بدست آوردن حداکثر گرافیک این بازی به دو عدد Gefocre 8800 Gtx یا Ultra نیازه ، ولی من تازگیها خوندم که انگار میشه با یه سیستم 900 $ که یک عدد 8800Ultra داره این بازی رو با گرافیک اصلیش اجرا کرد .

البته احتمالش هست که رو PS3 بیاد . به نظر من ps3 قدرت اجرای این بازی رو داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or