م محمد رضا mr کاربر سایت Feb 15, 2012 #1 سلام. دوستان از این تاپیک دنبال نتیجه ی خاصی هستم پس خواهشا رو راست جواب بدید! کسی هم نمی تونه از نظرتون مطلع بشه!
سلام. دوستان از این تاپیک دنبال نتیجه ی خاصی هستم پس خواهشا رو راست جواب بدید! کسی هم نمی تونه از نظرتون مطلع بشه!
susha کاربر سایت Feb 17, 2012 #4 فکر کنم هیجان بازی همون گیمپلیش باشه .... مثلا میگن گیمپلی بازی COD سریع هست که باعث جذابیت و هیجان میشه
فکر کنم هیجان بازی همون گیمپلیش باشه .... مثلا میگن گیمپلی بازی COD سریع هست که باعث جذابیت و هیجان میشه
Metropolise کاربر سایت Feb 17, 2012 #5 تو نظر سنجی جای مهمترین بخش بازی ها یعنی مولتی پلیر خالیه , بیشترین زمانی که گیمر به انجامش میپردازه..
تو نظر سنجی جای مهمترین بخش بازی ها یعنی مولتی پلیر خالیه , بیشترین زمانی که گیمر به انجامش میپردازه..
م محمد رضا mr کاربر سایت Feb 17, 2012 #6 حق با شماست ولی چون بازی مالتی پلیر ایرانی خیلی کم داریم! این بخش کاملا ریسکه چون با سلیقه ی بازیباز خیلی آشنا نیستیم! ممکنه به نظر بازی باز عالی بیاد و ممکنه بد باشه!
حق با شماست ولی چون بازی مالتی پلیر ایرانی خیلی کم داریم! این بخش کاملا ریسکه چون با سلیقه ی بازیباز خیلی آشنا نیستیم! ممکنه به نظر بازی باز عالی بیاد و ممکنه بد باشه!
ps3amir کاربر سایت Feb 17, 2012 #8 به نظر من گزینه هیجان اضافه هست چون تمام موارد صدا و موزیک گیم پلی داستان و ... باعث به وجود آمدن هیجان میشه.
به نظر من گزینه هیجان اضافه هست چون تمام موارد صدا و موزیک گیم پلی داستان و ... باعث به وجود آمدن هیجان میشه.