کدام Windows بهتر بود

MiliZangief

کاربر سایت
می خواهم بدونم به نظر شما در زمان خودش کدام Windows بهتر بوده از نظر نرم افزار بازی و...

به نظر من Xp از همه بهتر است چون از نظر بازی هیچ مشکلی من باهاش نداشتم و از نظر برنامه نویسی .Net
از Vista من باهاش راحترم با این حال که من در Vista 4 gb ram دارم برای بازی مکس پین ارور میده و برنامه ویرایش ویده و رندر گرفتنش بسیار کند است تازه cpu من Intel Core 2 quad است
side show ان هم بسیار ضعیف تر از widget yahoo است

فکر نمیکنم کسی باشه که غیر از xp ویندوزی رو انتخاب کنه:) البته اون اول ها یادمه یه بازی هایی بود روی xp نمیومد ولی میرفتی ویندوز 98 اجرا میشد!!

درسته . XP . واقعا ويندوز تمام عياري بود . بعد از 98 واقعا خيلي حال داد . برعكس اين ويستا كه اونايي كه نصب ميكنن ميرن يه XP هم ميريزن!

فعلا که xp تو کاره یه ویندوزی که همه ترفندهاش تو دست همه ست!
برای برنامه نویسی هم 2000 خوبه
ولی با me خاطرات زیاده!
vista هم ویندوز جالبیه که من واسه گیم استفاده میکنم اوایل گیمها قدیمی رو خوب اجرا نمیکرد اما اپدیتش کردم گیما رو جواب داد سرعتش هم بالا تر رفت
میشه گفت گیمهای جدید تو ویستا بهتر از xp جواب میده بخصوص با DX10 !!!
و برای لذت بردن از گیم تو ویستا رم حداقل 2g باشه

SP2 بهتره .
یکی از ایرادهای مهلک ویستا اشغال زیاد فضای رم و سی پی یو هست که البته با توجه به امکانات زیادش ( اگر بلد باشی باهاش کار کنی ) نمیشه اسم این رو ایراد گذاشت .

من با کلیه نظرات مخالفم!;) بنظرم ویستا بهترینه. اول که ویستا اومده بود همه سراغ XP می رفتند. حتی خود من هم XP کار میکردم. ولی چون برادرم کار طراحی داشت با ویستا راحت تر بود. منم رفتم گفتم 1 ماه امتحان میکنم ببینم چطوریه! الان واقعاً کار کردن با XP برام عذاب الهیه!! من نسخه کامل ویستا رو دارم بدون کوچکترین مشکل و آپدیت از خود مایکروسافت. داخل ایران 80% کاربراش از ویستا ناقص کار میکردند که ازش می نالیدن. ولی وقتی ویندوزت کامل باشه دیگه چی می خوای؟ طراحیشم که حرف نداره. کسانی که ویستا دارن اگر Switch Between Windows رو دیده باشن کمی از زیباییهای این ویندوز رو دیدن. بازی ها هم در آینده ای بسیار نزدیک برای ویستا میان.
یکی از ایرادهای مهلک ویستا اشغال زیاد فضای رم و سی پی یو هست که البته با توجه به امکانات زیادش ( اگر بلد باشی باهاش کار کنی ) نمیشه اسم این رو ایراد گذاشت .
دقیقاً موافقم اگر کار با ویستا را بلد باشی به هیچ وجه فضایی که اشغال کرده رو زیاد نباید دونست.

ویستا ،

وقتی XP هم اومده بود خیلیها باهاش حال نمی کردن یه 98 کنارش نصب می کردن بعضی کارها رو با اون انجام میدادن.
ویستا هم اولش اینجوری بود، ولی الان دیگه فکر نکنم برنامه ها و بازیها مشکلی با ویستا داشته باشند.

ویستا همه جوره بیشتر بهم حال میده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or