می خواهم بدونم به نظر شما در زمان خودش کدام Windows بهتر بوده از نظر نرم افزار بازی و...
به نظر من Xp از همه بهتر است چون از نظر بازی هیچ مشکلی من باهاش نداشتم و از نظر برنامه نویسی .Net
از Vista من باهاش راحترم با این حال که من در Vista 4 gb ram دارم برای بازی مکس پین ارور میده و برنامه ویرایش ویده و رندر گرفتنش بسیار کند است تازه cpu من Intel Core 2 quad است
side show ان هم بسیار ضعیف تر از widget yahoo است
به نظر من Xp از همه بهتر است چون از نظر بازی هیچ مشکلی من باهاش نداشتم و از نظر برنامه نویسی .Net
از Vista من باهاش راحترم با این حال که من در Vista 4 gb ram دارم برای بازی مکس پین ارور میده و برنامه ویرایش ویده و رندر گرفتنش بسیار کند است تازه cpu من Intel Core 2 quad است
side show ان هم بسیار ضعیف تر از widget yahoo است

بنظرم ویستا بهترینه. اول که ویستا اومده بود همه سراغ XP می رفتند. حتی خود من هم XP کار میکردم. ولی چون برادرم کار طراحی داشت با ویستا راحت تر بود. منم رفتم گفتم 1 ماه امتحان میکنم ببینم چطوریه! الان واقعاً کار کردن با XP برام عذاب الهیه!! من نسخه کامل ویستا رو دارم بدون کوچکترین مشکل و آپدیت از خود مایکروسافت. داخل ایران 80% کاربراش از ویستا ناقص کار میکردند که ازش می نالیدن. ولی وقتی ویندوزت کامل باشه دیگه چی می خوای؟ طراحیشم که حرف نداره. کسانی که ویستا دارن اگر Switch Between Windows رو دیده باشن کمی از زیباییهای این ویندوز رو دیدن. بازی ها هم در آینده ای بسیار نزدیک برای ویستا میان.