SPILL کاربر سایت Sep 14, 2014 #4 نوشته شده توسط KiLL3R/4/Ev3r: بنده هیچ کدام فقط و فقط نمره ای که خودم میدم رو قبول دارم بیشتر... اینکه یک مسئله جداست :d
نوشته شده توسط KiLL3R/4/Ev3r: بنده هیچ کدام فقط و فقط نمره ای که خودم میدم رو قبول دارم بیشتر... اینکه یک مسئله جداست :d
footsoldier کاربر سایت Sep 14, 2014 #6 نوشته شده توسط KiLL3R/4/Ev3r: بنده هیچ کدام فقط و فقط نمره ای که خودم میدم رو قبول دارم بیشتر... اون که بله :d
نوشته شده توسط KiLL3R/4/Ev3r: بنده هیچ کدام فقط و فقط نمره ای که خودم میدم رو قبول دارم بیشتر... اون که بله :d
Dr. Ariamax کاربر سایت Sep 15, 2014 #9 بازی باید بتونه از گیم اسپات نمره خوب بگیره بازی ای که موفق بشه یعنی شاهکاره
6 655 کاربر سایت Sep 15, 2014 #10 من IGN خیلی رو قبول دارم ....گیم اسپات بعد از نمره ای که به TLOU و Destiny داد دیگه هیچ ارزشی واسم نداره ..... Edge رو هم خیلی قبول دارم سخت گیریش درست و به جا هست البته این روزا کلا به امیتازات خیلی توجه نمیکنم :d
من IGN خیلی رو قبول دارم ....گیم اسپات بعد از نمره ای که به TLOU و Destiny داد دیگه هیچ ارزشی واسم نداره ..... Edge رو هم خیلی قبول دارم سخت گیریش درست و به جا هست البته این روزا کلا به امیتازات خیلی توجه نمیکنم :d
IMANOKA کاربر سایت Sep 15, 2014 #13 نوشته شده توسط ariamax: بازی باید بتونه از گیم اسپات نمره خوب بگیره بازی ای که موفق بشه یعنی شاهکاره بیشتر... گیم اسپات نمراتش خیلی مسخرس به tlou هشت داد. ب cod ghost هم هشت داد پس اینطور که تو می گی این دو بازی در یک سطح هستند
نوشته شده توسط ariamax: بازی باید بتونه از گیم اسپات نمره خوب بگیره بازی ای که موفق بشه یعنی شاهکاره بیشتر... گیم اسپات نمراتش خیلی مسخرس به tlou هشت داد. ب cod ghost هم هشت داد پس اینطور که تو می گی این دو بازی در یک سطح هستند
goolelle کاربر سایت Sep 15, 2014 #14 همه ی نمرات GAME SPOT با کار شناسی و دلیل داده میشه . اون سایت IGN که خیلی احساسی به بازیا نمره میده
supermir کاربر سایت Sep 15, 2014 #15 من بیش تر از همه IGN و EDGE رو قبول دارم نمرهای GAMESPOT واقعا مضخرفه نمونش GTA V=9 THE LAST OF US=8 COD GHOST=8
من بیش تر از همه IGN و EDGE رو قبول دارم نمرهای GAMESPOT واقعا مضخرفه نمونش GTA V=9 THE LAST OF US=8 COD GHOST=8