کدام بازی بیشترین تحول رو در صنعت بازی سازی بوجود آورد

به نظر شما کدام بازی؟

• gta iii

رای‌ها: 13 13.7%
  • metal gear solid 2

رای‌ها: 5 5.3%
  • resident evil 2

رای‌ها: 4 4.2%
  • final fantasy vii

رای‌ها: 0 0.0%
  • halo 2

رای‌ها: 4 4.2%
  • heavy rain

رای‌ها: 22 23.2%
  • tekken 3

رای‌ها: 1 1.1%
  • gears of war

رای‌ها: 16 16.8%
  • starcraft

رای‌ها: 3 3.2%
  • گزینه های دیگر

رای‌ها: 27 28.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    95

sasuke_uchiha

کاربر سایت
[FONT=Arial (Arabic)]با سلام[/FONT][FONT=Arial (Arabic)] به تمامی دوستان[/FONT]
[FONT=Arial (Arabic)]به نظر شما کدوم بازی باعث تحولی در صنعت بازی شد ،[/FONT][FONT=Arial (Arabic)]منظور از این تاپیک انتخاب بهترین بازی نیست، [/FONT][FONT=Arial (Arabic)]مثلا بازی gta iii برای اولین بار بازی open world رو [/FONT][FONT=Arial (Arabic)]به معنی واقعی به جهان معرفی کرد [/FONT][FONT=Arial (Arabic)]یا بازی resident evil 2 به بهترین شکل زامبی ها رو وارد صنعت بازی کرد.[/FONT]
[FONT=Arial (Arabic)]نظر خودتون رو با دلیل بیان کنید.[/FONT]​

بیخیال بحث تحول شو تاپیک عاقبت خوشی نداره.آخرش میبینی سر تحول بودن Gearsیا Unchartedتاپیک به خاک و خون کشیده میشه و چند نفر بن شده و متخلف میده!
درضمن هیچ کدوم از گزینه ها به جز GTAIIIتحول ایجاد نکردند! چه برسه بخوایم از بینشون بیشترین رو انتخاب کنیم!
حداقل Halo,Half-life,Doom,Tekken,VF,GTرو میذاشتی الان لیستت فقط Unchartedو CODرو کم داره !!!

آخرین ویرایش:
تاپیک به نسبت خوبی بود اما اگه به نظرات هم احترام بگذاریم . فکر کنم نظرسنجی هم اشکالاتی داشته باشه ( منظورم از اشکال این نیست که چرا بعضی اسمها هست گفتم اینم ویرایش کنم بگم ترور نشم )
اونی که تحول بود فارنهایت بود نه heavy rain ;) فارنهایت آغاز کننده راه بود ;)

آخرین ویرایش:
Alone In The Dark بزرگترین تحول تو سبک بازی های ترسناک - ماجرایی رو بوجود آورد رزیدنت اویل و سایلنت هیل بعد از اون ساخته شدند. هر چند که بعد ها رزیدنت اویل از AITD جلو زد.

تاپیک خیلی خیلی خوبیه به شرط اینکه به خاک و خون کشیده نشه :d
به نظر من هر چه زمان به جلو میره تحول کمتری در بازیها مشاهده میکنیم چون بازیها رفته رفته دارن از ایده اشباع میشن و خیلی سخته که یه ایده کاملا نو یک شرکت بازی سازی در این روزها رو کنه مگر اینکه حسابی خلاق باشه.
تو این لیستی که شما نوشتی من به شخصه تحول رو در GTA III بیش از همه (البته اونایی که تجربه کردم) شاهد بودم. فراموش نشه وقتی میگم به شخصه منظورم نظر شخصیمه خواهشا از کشیدن چاقو برای این جانب جدا خودداری نمائید. :d

به نظر من ac بود که واقعا باث شد در این سبک یه نوآوری شاهکار به وجود بیاد اما تو اون گزینه های نظرسنجی بنده gta III رو انتخاب کردم ، چون باعث ایجاد یه بازی 3D و با سبک Open World در بازی سازی شد چون نسخه قبل ـش یه سبک دیگه داشت اگه یادتون باشه (open world بود اما ...)
Tekken 3 چه تحولی در صنعت بازی سازی داره؟؟
آخ منم خیلی تو کف این سوال و جوابش هستم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or