کدام بازی بر روی کدام کنسول

جه دستگاهی بازی های مولتی پلتفرم را بهتر اجرا میکند؟

• xbox 360

رای‌ها: 24 54.5%
  • ps3

رای‌ها: 10 22.7%
  • pc

رای‌ها: 10 22.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    44

aliakbar_b

کاربر سایت
سلام .
هرچی گشتم تایپیکی ندیدم که موضوع اصلیش این باشه .
حالا خودم شروع می کنم :
به نظر شما بین 3 بازی زیر کدام نسخه گرافیک بهتری داره؟(ps3 or pc or xbox 360)
1-assasins creed brotherhood پی سی نداره
2-2 dead space
3- RDR undead nightmare پی سی نداره
البته با توجه به اینکه کارت گرافیک بنده 8800gt هست . رم هم 4gig ddr2 . سی پی یو هم core 2 quad 2.66 .
ضمنا برای 360 هم تلوزیون 720p دارم . با کابل غیر HDMI

آخرین ویرایش:
سلام .
هرچی گشتم تایپیکی ندیدم که موضوع اصلیش این باشه .
حالا خودم شروع می کنم :
به نظر شما بین 3 بازی زیر کدام نسخه گرافیک بهتری داره؟(pc or xbox 360)
1-assasins creed brotherhood
2-2 dead space
3- RDR undead nightmare
البته با توجه به اینکه کارت گرافیک بنده 8800gt هست .
ضمنا برای 360 هم تلوزیون 720p دارم .

=))=))=))=))=))=))=))=)):lol::lol::lol::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
اخه اینم شد نظر سنجی اول که اصلا rdr وacbrotherhoodکهاصلا هنوز برا pcنیومده اونdead space2هم اخه برادر من مگه pcیکی دو تا پردازشگر گرافیک یا پردازنده داره این بازی اگه رو یه 8500gtبازی کنی خوب معلومه کنسول ولی اگه بخوای رو یه 8800gtبازی کنی معلومه pcفقط پول این گرافیک که صد وده بیست هزار تومنه.

عزیزم دستگاه که خودش سر خود بد یا خوب اجرا نمیکنه که ما حالا انتخابشم کنیم! بحث استفاده درست سازندگان از سخت افزار هست.

به کنسول هم ربط نداره، به نوع موتور و خصوصا Lead Platform ها بستگی داره.

عزیزم دستگاه که خودش سر خود بد یا خوب اجرا نمیکنه که ما حالا انتخابشم کنیم! بحث استفاده درست سازندگان از سخت افزار هست.

به کنسول هم ربط نداره، به نوع موتور و خصوصا Lead Platform ها بستگی داره.

منم که نگفتم خود دستگاه دلش می خواد بازی رو خوب اجرا کنه یا نه؟!!
اتفاقا کاملا به کنسول ربط داره چون هر کنسول با یک یا چند نوع موتور سازگاری خوب داره.
مثل 360 که با unreal engine ها سازگاری خوب داره واین موضوع باعث میشه که بسیاری از بازی های روز که با این موتور ساخته می شه بر روی 360 بازده بیشتری داشته باشه.
ضمنا کاملا از نظر سنجی معلومه.

=))=))=))=))=))=))=))=)):lol::lol::lol::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
اخه اینم شد نظر سنجی اول که اصلا rdr وacbrotherhoodکهاصلا هنوز برا pcنیومده اونdead space2هم اخه برادر من مگه pcیکی دو تا پردازشگر گرافیک یا پردازنده داره این بازی اگه رو یه 8500gtبازی کنی خوب معلومه کنسول ولی اگه بخوای رو یه 8800gtبازی کنی معلومه pcفقط پول این گرافیک که صد وده بیست هزار تومنه.
دوست خوش خنده و عزیز نظر سنجی کلی هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or