veryhigh کاربر سایت May 4, 2013 #3 اسکایریم رو با چه بازیای مقایسه کردی که به این نتیجه رسیدی ؟! اگه با بتل و کرایسیس مقایسه کردی که ...
اسکایریم رو با چه بازیای مقایسه کردی که به این نتیجه رسیدی ؟! اگه با بتل و کرایسیس مقایسه کردی که ...
Henry Tomasino کاربر سایت May 4, 2013 #4 اسکایریم به این خوبی!!! با تومب ریدر هم مقایسه کنی به نظر من گرافیکش بد نیست در عوش تا دلت بخواد از گرافیک dmc بدم میاد:d
اسکایریم به این خوبی!!! با تومب ریدر هم مقایسه کنی به نظر من گرافیکش بد نیست در عوش تا دلت بخواد از گرافیک dmc بدم میاد:d
Kaiki کاربر سایت May 4, 2013 #5 خدای اصلا فکر کردی یو این حرفو زدی بهرحال بنظر من army of two devils cartel ولی بازیه خوبی بود
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت May 4, 2013 #7 Fall out new vegas خدایا یعنی چطور ممکنه یک بازی اینقدر گرافیک افتضاحی داشته باشه هر کار کردم نتونستم نه گیم پلیشو تحمل کنم نه گرافیکشو حالم بد شد!!!
Fall out new vegas خدایا یعنی چطور ممکنه یک بازی اینقدر گرافیک افتضاحی داشته باشه هر کار کردم نتونستم نه گیم پلیشو تحمل کنم نه گرافیکشو حالم بد شد!!!
PAYdAR کاربر سایت May 5, 2013 #9 homfront اشغال به تمام معنا بود گرافیکش . راستی بازی mincroft گرافیکش کلا اینجوری هس حالت خاصی داری .
homfront اشغال به تمام معنا بود گرافیکش . راستی بازی mincroft گرافیکش کلا اینجوری هس حالت خاصی داری .
theboss کاربر سایت May 5, 2013 #13 قارچ خور! اصلا تبديل به ضرب المثل شده، مثلا اگه گرافيك يه بازي داغون باشه ميگيم گرافيك در حد قارچ خوره! البته خود ماريو كه انصافا حرف نداره:d
قارچ خور! اصلا تبديل به ضرب المثل شده، مثلا اگه گرافيك يه بازي داغون باشه ميگيم گرافيك در حد قارچ خوره! البته خود ماريو كه انصافا حرف نداره:d
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت May 5, 2013 #14 نسخه های آخر Call of duty هم چنگی به دل نمیزنه! هنوز دارن از Id Tech 3 مال شونصد سال پیش استفاده میکنن البته از MW2 به قبل گرافیک بازی برا زمان خودش خوب بود! باز خوبه برای Ghosts انجین جدید میخوان به کار ببرن!
نسخه های آخر Call of duty هم چنگی به دل نمیزنه! هنوز دارن از Id Tech 3 مال شونصد سال پیش استفاده میکنن البته از MW2 به قبل گرافیک بازی برا زمان خودش خوب بود! باز خوبه برای Ghosts انجین جدید میخوان به کار ببرن!