M M1 کاربر سایت Jul 13, 2007 #3 واااااااای!!! این بازی froza چقدر طرفدار داره!!! اصلا فکر نمیکردم یه همچین آرایی بدست آید!:biggrin1:
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 13, 2007 #4 هنوز 2 نفر رای دادن ذوق کردی چرا من که فقط dirt رو یکم بازی کردم اونم روی pc دوستم پس....
M M1 کاربر سایت Jul 13, 2007 #5 نوشته شده توسط pandora tomorrow: هنوز 2 نفر رای دادن ذوق کردی چرا بیشتر... اصلا حواسم نبود:blushing:
Skuul کاربر سایت Jul 13, 2007 #6 خوبه ولي نظر سنجيت اشكال داره مثلا مني كه pc دارم froza نمي دونم چيه يا موتور استورمم كجا بود براي بقيه هم همين طور كسايي كه xbox 360 دارن Froza بازي كردن يا Ps3 دارا موتوراستورم بازي كردن بزاي همين نظر سنجيت ايراد داره پ.ن:نزن تو ذوق بچه
خوبه ولي نظر سنجيت اشكال داره مثلا مني كه pc دارم froza نمي دونم چيه يا موتور استورمم كجا بود براي بقيه هم همين طور كسايي كه xbox 360 دارن Froza بازي كردن يا Ps3 دارا موتوراستورم بازي كردن بزاي همين نظر سنجيت ايراد داره پ.ن:نزن تو ذوق بچه
Zelda کاربر سایت Jul 14, 2007 #10 GT :cheesygri ولی بین اینا فقط MotorStorm رو بازی کردم .... پس همون MotorStorm !
Dreadlord کاربر سایت May 3, 2008 #14 من هرکاری میکنم نمیتونم بین Dirt وForza یکی رو امتحان کنم چون هر کدوم یه قشنگی دارن.