آخرین ویرایش:
عالیه!!!
توی 80،90% بازی ها طرف یه تنه میره دنیا رو نجات میده، دیگه ترکوندن یه روبات توسط 3 نفر زیاد عجیب نیست!تقابل تکنولوژی مدرن با انسانهای اولیه . حفظ بقاء فانتزی ای میشه .:d
هر کس که فکر میکنه این عکس واقعیه لطفا بیاد برا من ابتدا توضیح بده که چطور میشه با یک وینچستر ! و یک تیروکمان که برای اون رباط به اون عظمت پلخمونم نیست به جنگ این سایبورگها بره . حتی فکر کردنم بهش خنده داره
حالا چرا داستان !؟ :d K2 و K3 که یکی از نقطه های قوتشون داستانشون بود الانم با نویسنده FNV فکر نمی کنم از این نظر مشکلی داشته باشن برای این سبکعالیه!!!
ترکیب روبات + دایناسور + جک جونورهای حیات وحش = بهشت گمشده!اگه بازی TPS باشه که دیگه فوق العادست!
فقط میترسم از نظر داستان و این جور چیزا گند بزنن که البته انگار نویسنده جدید استخدام کردن.
تقابل تکنولوژی مدرن با انسانهای اولیه . حفظ بقاء فانتزی ای میشه .:d
هر کس که فکر میکنه این عکس واقعیه لطفا بیاد برا من ابتدا توضیح بده که چطور میشه با یک وینچستر ! و یک تیروکمان که برای اون رباط به اون عظمت پلخمونم نیست به جنگ این سایبورگها بره . حتی فکر کردنم بهش خنده داره
عالیه!!!
ترکیب روبات + دایناسور + جک جونورهای حیات وحش = بهشت گمشده!اگه بازی TPS باشه که دیگه فوق العادست!
فقط میترسم از نظر داستان و این جور چیزا گند بزنن که البته انگار نویسنده جدید استخدام کردن.
توی 80،90% بازی ها طرف یه تنه میره دنیا رو نجات میده، دیگه ترکوندن یه روبات توسط 3 نفر زیاد عجیب نیست!![]()
هنوز هم که اصلاً بازی معرفی نشده و معلوم نیست قضیه چیه، ولی توی همین عکس میشه دید که 3،4 تا نیزه توی گردن این بنده خدا که احتمالاً نرم تر از بقیه جاها هست فرو رفته و چند تا تیر هم از تیرکمون به سمت دهنش شلیک شده.یعنی شاید نشه راحت به سمت بخش های محکم بدن روبات ها تیراندازی کرد.
![]()
اینی که شما میگی فیلم هندیه :d.ببخشید فکر کنم بازی با دنیای واقعی تفاوت های مهمی داره
در دنیای بازی میتونه منطقی باشه
این اولین باری نیست که اتفاقات غیر منطقی هست در بازی ها
ممنون