کامیک Batman : Arkham City در 6 قسمت توسط DC تایید شد !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

batman-arkham-comic.jpg

DC Comics کمپانی معروف در خلق قهرمان کامیک تایید کرد که کامیک Batman : Arkham City در 6 قسمت منتشر میشود که پل شکافی بین Arkham Asylum و قسمت دوم بازی خواهد بود .​

قسمت اول و دوم از این سری کامیک در ماه May 2011 آماده پخش خواهد بود . کامیک های بتمن توسط آقای Paul Dini نوشته میشود ، کسی که داستان Arkham Asylum , Arkham City بر عهده او بوده . همچنین Concept artist بازی اصلی یعنی آقای Carlos D' Anda وظیفه کشیدن کامیک ها را دارد .​

کامیک ها بر روی کاغذ یا بصورت دیجیتالی در دسترس خواهند بود و 2,99$ قیمت خواهند داشت . (اشاره به روز دقیقی برای همگی نشده)

Batman : Arkham City در پاییز امسال برای پلتفرم های PS3 , X360 , PC منتشر می شود .​

• Like
Reactions: Wrath OF Joker
.

با این که Rocksteady لایق بودن خودش رو ثابت کرده ولی باید یک چیز رو در نظر گرفت این که در موقعی که بازی اول رو می ساختند اون دومین بازیشون بود و به خودشون می گفتند که ما تازه کاریم کسی از ما انتظار نداره ولی سعی می کنیم بازی خوبی بشه!که شد.
با این حال من خودم به این بازی ایمان دارم و مطمئن هستم موفق می شه!;)
این کمیکیم که می خوان منتشر کنن می شه گفت کار خوبیه ولی می تونه به بازی اصلی صدمه بزنه!:d
بابت خبر دستت درد نکنه!
Adios
batman-arkham-city-01.jpg

سعی میکنم وقتی اومدن ترجمشون کنم واستون :دی

خبر خیلی خوبی واسه من بود چون یخوده از شکافی که بین داستان این 2 نسخه افتاده بود ناراحت بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or