کاسپر اسکای نصب کردم 9 گیگ درایو c پر شده؟

manhatan

کاربر سایت
امروز صبح nod32مشکل پیدا کرد به جاش کاسپراسکای نصب کردم. آپدیت کردم بعد ریست.
درایو c قبل از نصب 9 گیگ خالی داشت ولی الان 2 گیگه؟
دوستان موندم چجوری به حالت اول برگردونم؟:-/

تلفظ صحیح نام این AntiVirus, کسپرسکی است - ناسلامتی روسیه ها...
من خودم یکماه پیش این AntiVirus رو برای امتحان نصب کردم و فکر کنم حدود 200 مگ حجم اشغال کرد

امروز صبح nod32مشکل پیدا کرد به جاش کاسپراسکای نصب کردم. آپدیت کردم بعد ریست.
درایو c قبل از نصب 9 گیگ خالی داشت ولی الان 2 گیگه؟
دوستان موندم چجوری به حالت اول برگردونم؟:-/
درود
برادر این روش رو امتحان کنید:
په Option کسپراسکای برید و گزینه the Self -Defense رو غیر فعال کنید.حالا کسپر رو خارج کنید به طور کامل از کنار ساعت و از فولدر آپشن Show Hidden Files رو تیک بزنید. حالا به این مسیر برید:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8
داخل فولدر Data هرچی فایل با پسوند tmp هست رو پاک کنید و فولدر ها و بقیه فایل ها رو رها کتید. بعدا برگردید و گزینه غیر فعال شده رو فعال کنید.
کسپر اسکای حجم خیلی بالایی داره,به جاش همون Nod32 رو بریز...
درود
مزه ننداز برادر:دی آنتی ویروس به این خوبی.
تلفظ صحیح نام این AntiVirus, کسپرسکی است - ناسلامتی روسیه ها...
همه جا می گی کسیم گوش نمی ده:دی

این مساله هیچ ربطی به آنتی ویروس کسپر نداره،شما ربطش دادی

بهتره بری System Restore رو از توی گزینه های ویندوز خاموش کنی تا حجم خالی درایوت افزایش پیدا کنه.چون قبل از نصب برنامه های جدید یه کپی جدید از اطلاعات هارد توسط اون ایجاد میشه که جاگیر هست.

بهتره بری System Restore رو از توی گزینه های ویندوز خاموش کنی تا حجم خالی درایوت افزایش پیدا کنه.چون قبل از نصب برنامه های جدید یه کپی جدید از اطلاعات هارد توسط اون ایجاد میشه که جاگیر هست.
عزیز چرا ربط نداشته باشه؟ به هر حال من یه روش ارائه دادم خدمتشون که مشکلیه که خیلی ها باهاش مواجه می شن که کسپر حجم زیادی رو اشغال می کنه.

عزیز چرا ربط نداشته باشه؟ به هر حال من یه روش ارائه دادم خدمتشون که مشکلیه که خیلی ها باهاش مواجه می شن که کسپر حجم زیادی رو اشغال می کنه.
شما می فرمایید این 7 گیگ تفاوت حجم خالی بخاطر فایلای Temp آنتی ویروس ایجاد شده؟؟؟ !!
من می گم نخیر،همچین چیزی امکان نداره،اونم برای سیستمی که تازه روش آنتی ویروس نصب شده،منم 3 سال هست که دارم از نسخه های مختلفش روی سیستم اصلی خودم استفاده می کنم و تا حالا همچین مشکلی ندیدم.

همونطور که گفتم این قضیه به System Restore ویندوز مربوط هست و نه برنامه.می تونه خودش امتحان کنه و نتیجه رو همین جا اعلام کنه.

شما می فرمایید این 7 گیگ تفاوت حجم خالی بخاطر فایلای Temp آنتی ویروس ایجاد شده؟؟؟ !!
من می گم نخیر،همچین چیزی امکان نداره،اونم برای سیستمی که تازه روش آنتی ویروس نصب شده،منم 3 سال هست که دارم از نسخه های مختلفش روی سیستم اصلی خودم استفاده می کنم و تا حالا همچین مشکلی ندیدم.

همونطور که گفتم این قضیه به System Restore ویندوز مربوط هست و نه برنامه.می تونه خودش امتحان کنه و نتیجه رو همین جا اعلام کنه.
حالا 7 گیگ رو راه نداره:دی چرا همچین مشکلی هست منم حواسم به این نبود که ایشون گفتن تازه نصب کردم. این مشکل هست و کسپر فایل های temp بسیار حجیمی داره که بعد از مدتی شاید به بیش از 1.5gb برسه.

حالا چرا دعوا میکنید .کاسپراسکای (کسپراسکای به قول دوستمون) پاک کردم. درست شد .
به جاش Norton Internet Security 2010 نصب کردم. اینم بدک نیست.ولی هر کاری میکنم هنوز 4 گیگ درایو c اشغاله:-/

حالا چرا دعوا میکنید .کاسپراسکای (کسپراسکای به قول دوستمون) پاک کردم. درست شد .
به جاش Norton Internet Security 2010 نصب کردم. اینم بدک نیست.ولی هر کاری میکنم هنوز 4 گیگ درایو c اشغاله:-/
درود
دعوا نکردیم:دی بحث می کنیم اطلاعاتمون بره بالا:دی شام اگه هر دو روش رو امتحان کردید و جواب نداد از نرم افزار CCleaner استفاده کنید. رایگان و سبک هم هستش.
ccleaner.com

میشه دقیقا بگید کجاست
ویندوز سون:-/

بابا دو تا هارد یک ترابایت بنداز روش تو هاردت گم میشی !! من خودم 300-400 گیگ بازی دانلود کردم هنوز نصف بیشترشون رو نصب نکردنم :دی .
به نظر من کسپرسکی بهترینه . من تاحالا مشکلی باهاش نداشتم . فقط باید پول بدی یک ساله بخری از دسته key ها خلاص شی . ولی من پول نمیدم 30 روزه تریال میرم و 30 روز تموم شد دوباره 30 روز رو از اول میکنم (trail resetter)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or