درودامروز صبح nod32مشکل پیدا کرد به جاش کاسپراسکای نصب کردم. آپدیت کردم بعد ریست.
درایو c قبل از نصب 9 گیگ خالی داشت ولی الان 2 گیگه؟
دوستان موندم چجوری به حالت اول برگردونم؟![]()
درودکسپر اسکای حجم خیلی بالایی داره,به جاش همون Nod32 رو بریز...
همه جا می گی کسیم گوش نمی دهتلفظ صحیح نام این AntiVirus, کسپرسکی است - ناسلامتی روسیه ها...
عزیز چرا ربط نداشته باشه؟ به هر حال من یه روش ارائه دادم خدمتشون که مشکلیه که خیلی ها باهاش مواجه می شن که کسپر حجم زیادی رو اشغال می کنه.این مساله هیچ ربطی به آنتی ویروس کسپر نداره،شما ربطش دادی
بهتره بری System Restore رو از توی گزینه های ویندوز خاموش کنی تا حجم خالی درایوت افزایش پیدا کنه.چون قبل از نصب برنامه های جدید یه کپی جدید از اطلاعات هارد توسط اون ایجاد میشه که جاگیر هست.
شما می فرمایید این 7 گیگ تفاوت حجم خالی بخاطر فایلای Temp آنتی ویروس ایجاد شده؟؟؟ !!عزیز چرا ربط نداشته باشه؟ به هر حال من یه روش ارائه دادم خدمتشون که مشکلیه که خیلی ها باهاش مواجه می شن که کسپر حجم زیادی رو اشغال می کنه.
حالا 7 گیگ رو راه ندارهشما می فرمایید این 7 گیگ تفاوت حجم خالی بخاطر فایلای Temp آنتی ویروس ایجاد شده؟؟؟ !!
من می گم نخیر،همچین چیزی امکان نداره،اونم برای سیستمی که تازه روش آنتی ویروس نصب شده،منم 3 سال هست که دارم از نسخه های مختلفش روی سیستم اصلی خودم استفاده می کنم و تا حالا همچین مشکلی ندیدم.
همونطور که گفتم این قضیه به System Restore ویندوز مربوط هست و نه برنامه.می تونه خودش امتحان کنه و نتیجه رو همین جا اعلام کنه.
درودحالا چرا دعوا میکنید .کاسپراسکای (کسپراسکای به قول دوستمون) پاک کردم. درست شد .
به جاش Norton Internet Security 2010 نصب کردم. اینم بدک نیست.ولی هر کاری میکنم هنوز 4 گیگ درایو c اشغاله![]()
میشه دقیقا بگید کجاستاین مساله هیچ ربطی به آنتی ویروس کسپر نداره،شما ربطش دادی
بهتره بری System Restore رو از توی گزینه های ویندوز خاموش کنی تا حجم خالی درایوت افزایش پیدا کنه.چون قبل از نصب برنامه های جدید یه کپی جدید از اطلاعات هارد توسط اون ایجاد میشه که جاگیر هست.

start->accessories->system tools->System Restoreمیشه دقیقا بگید کجاست
ویندوز سون![]()