کار با مرورگرOpera

SUPERMHR

کاربر سایت
من یک مشکلی با اپرا دارم.اونم اینه که:ک
اگر بخوایم حرف و نقطه و اینا اضافه کنیم میره اول خط یعنی مثل آی ای توی این فروم فارسی نیست.
وقتی به صفحه ای میرسیم که عرضش بزرگه لغزنده ای ÷ایین نمیاد که چپ و راست کنیم

چه کنم؟

چه کنم؟
پیشنهاد من اینه که برو و از مرورگر موزیلا استفاده کن چو نسبت به Opera از سازگاریه بیشتری با سایت های مختلف برخورداره...Opera متاسفانه هنوز با بسیاری از سایت ها مشکل داره

نوشته شده توسط supermhr:
من یک مشکلی با اپرا دارم.اونم اینه که:ک
اگر بخوایم حرف و نقطه و اینا اضافه کنیم میره اول خط یعنی مثل آی ای توی این فروم فارسی نیست.

چه کنم؟

در مورد مشكل رفتن نقطه به آخر خط و رفتن حروف انگليسي به اول خط بايد بگم كه شما به نوشتنت ادامه بده و كاري نداشته باش. خودش موقعي كه نوشته رو ميفرستي توي سايت درستش ميكنه. منم از اپرا استفاده ميكنم و هيچ مشكلي ندارم. به نظر من از همه‌ي مرورگرها بهتره.

درسته اونجوری حل میشه.ولی اگه آخر کار نقطه بود چی؟از فایر فاوکس هم خوشم نمیاد.سرعتش کمه و زیبا نیست و امکانات اپرا رو نداره.لطف کنید هرچی راهکار دارین بدین که دارم دیوونه میشم.مخصوصا سر بزرگ بودن صفحه

نوشته شده توسط SUPERMHR:
.مخصوصا سر بزرگ بودن صفحه
میتونی از گزینه Fit to window در قسمت view استفاده کنی
من هم از اپرا استفاده میکنم برای تایپ مشکلی ندارم شما چیزی رو که میخوای تایپ کن بعد از ارسال خودش درست و منظم میشه

نوشته شده توسط SUPERMHR:
حالا اینو چیکار کنم؟
آیکونهای ارسال عکس و از این قبیل در قسمت پاسخ کار نمیکنه.چه کنم؟؟؟

برای من که کار میکنه. من 3 ساله دارم با اپرا کار میکنم. هیچوقت هم باهاش مشکل ندارم.

شما این تنظیم رو که میگم انجام بده فکر نکنم مشکلی دیگه داشته باشی.

Tools ---> Quick Prefrences ---> Identify as Internet Explorer.

با این کار باید خیلی از مشکلاتت حل بشه

ورژن 9.21 که من امروز دان کردم.دستشون درد نکنه بسیار زیبا شده.کار کردن با این مرورگر حقیقتا لذت بخشه!!!

دارم تو منو پنو هاش میگردم ببینم میشه تعداد این Speed Dial ها رو افزایش داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or