کارگردان Rain: بازی بعدی ما احتمالا اکشن و خشن خواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
rain-cover-670x376.jpg

با نزدیک شدن به سال 2014، کارگردان استدیو سونی در ژاپن آقای Yuki Ikeda که او را بیشتر با بازی Rain می شناسیم به دنبال ساخت دیگر عنوان خود هستند.
این بازی نسبت به Rain متفاوت خواهد بود و آقای Ikeda در مصاحبه با 4Gamer گفته اند:
کنسول های نسل بعد سرانجام عرضه خواهند شد (در ژاپن) و فضای زیر تلویزیون ها اشغال می شود. Rain بازی نسبتا خوبی از آب در آمد اما فکر می کنم که احتمالا عنوان بعدی خشن خواهد بود. توجه شما به این بازی جدید باعث خشنودی من می شود.
بایستی دید که کدام پلتفرم مد نظر ایشان خواهد بود اما ظاهرا که مشتاق کنسول های جدید هستند. نظر شما درباره یک بازی اکشن از Yuki Ikeda چیست؟
DS

نـــــــــــــــــــــه :((
من Rain رو خیلی دوست دارم،برن یه چیزی مثل Rain بسازن :(( نه یه چیز اکشن :(
برن یه چیزی مثل Rain بسازن که دست آخر با نمرات و نقدهای معمولی از منتقدها و بازخورد نه چندان جالب روبرو بشن ؟
متاسفانه وقتی شاهد این وضعیت برای عنوان قبلیشون بودن مشخصه که به فکر ساخت بازی تو یه سبک دیگه میوفتن ! :|
خصوصا اینکه ملت از بازیهای اکشن و خشن بیشتر استقبال میکنن !

ممنون بابت خبر ولی این بازی رو درسته که سونی ژاپن ساخته ولی استودیوی ACQUIRE Corp هم در ساخت اون نقش بسزایی داشته..
راستی این رو هم بگم که موتور گرافیکی بازی باران Unity هستش!!!!ولی واقعا زیبا ساخته شده بازی...
بازی بعدی این استودیویی هم که گفتم در ساخت این بازی نقش داشته Akiba's Trip 2 نام داره!!
1384192943_akibas-trip-2_vita_boxart.png

خیلی گرافیک خوش رنگ و لعابی داره...بعد این بازی هم واسه PS3 هستش هم برای Vita ..

آخرین ویرایش:
برن یه چیزی مثل Rain بسازن که دست آخر با نمرات و نقدهای معمولی از منتقدها و بازخورد نه چندان جالب روبرو بشن ؟
متاسفانه وقتی شاهد این وضعیت برای عنوان قبلیشون بودن مشخصه که به فکر ساخت بازی تو یه سبک دیگه میوفتن ! :|
خصوصا اینکه ملت از بازیهای اکشن و خشن بیشتر استقبال میکنن !
عجب!ًپسً یه نگاه کن به بازی های پر فروش و امتیاز بالا تا ببینی چقدر این حرفت اشتباه هست. این همه بازی غیر خشن داریم هم فروش خوب داشتن هم نقد عالی، این دیگه از اون حرفا بود ها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or