کارگردان DICE توضیح می دهد که چرا Frostbite 3 بر روی WiiU اجرا نمی شود.

Pythonistas

کاربر سایت
th

در اوایل امسال DICE از نسخه جدید نسل بعدی موتور خود یعنی Frostbite 3 رونمایی کرد ، ولی اعلام شد این موتور کنسول WiiU را پشتیبانی نمی کند ، آقای Johan Andersson کارگردان تکنیکی Frostbite در صفحه تویتر خود توضیح می دهد ؛ ما موتور بازی را روی کنسول Wii U آزمایش کردیم ، ولی تلاش برای اجرای موتور بر روی این کنسول بی ثمر بود .

تویتر

اینا همش بهونه است وقتی EA میگه ما رابطه خوبی با نینتندو نداریم یعنی امیدوار به عرضه بازی هامون روی کنسولاش نباشید: مثل این نمونه:
However, we have a strong partnership with Nintendo and will continue to evaluate opportunities for delivering additional Madden NFL products for Nintendo fans in the future."
وگرنه خود مدیرعامل قبلی EA و DICE اجرا موتور FB رو تایید کرده بودند
چرا شما نمیخوای قبول کنی کنسول Wii U ضعف سخت افزاری داره برای نسل بعد ؟
به کسی مربوط نیست من قبول می‌کنم یا نه من چی گفتم قبلا تایید شده این موتور روی کنسول اجراشده اینا همش بهانه است.
What's really going to make it [Wii U] stand out for core gamers is the new controller," Gibeau said. "It's touchscreen, it's elegant and it works seamlessly with the experience. We've just had a little bit of time with it and we've uncovered new ways of playing Battle field that I'm really excited about
وقتی BF 3 روی کنسول اجرا شده از قصد کنسل کردند وقتی یرلی میگه رابطهبد EA با نینتندو باعث شد کرایسیس 3 برای این کنسول عرضه نشه اینا نشون دهنده ضعفه کنسوله؟

آخرین ویرایش:
EA شاید داره درست میگه اما از این جمله میشه چیز دیگه ای هم برداشت کرد

ولی تلاش برای اجرای موتور بر روی این کنسول بی ثمر بود .
اینکه موتور رو آزمایش کردن اما به دلیل خوب نبودن روابط آزمایشات بی فایده بوده

کلا راه کنسول Wii همیشه از بقیه جداست.شاید همین باعث موفقیتش باشه.شاید اگه بخواد با اون دو تای دیگه مقایسه بشه،از صحنه حذف بشه و به چشم نیاد.واسه همین راه خودش رو جدا کرد

اینا همش بهونه است وقتی EA میگه ما رابطه خوبی با نینتندو نداریم یعنی امیدوار به عرضه بازی هامون روی کنسولاش نباشید: مثل این نمونه:

اینی که نقل قول کردی،هیچ صحبتی در مورد رابطه بد نمیکنه.اصولا نباید بکنه.بقالی سرکوچه نیست که با محسن مکانیک،مغازه بقلیش دعوا افتاده باشنو کاری به کار هم نداشته باشن.دنیای اقتصاد اینچیزا توش تعریف شده نیست.یکی از بدترین رابطه ها رابطه اپل و سامسونگه که به خون هم تشنن و هی علیه هم شکایت تنظیم میکنن اما از اون طرف تا همین چند وقت پیش و شاید هم الان LCD های اپلو سامسونگ میساخت.این حرف اصولا ساده انگارانست.اصلا با منطق دنیا جور در نمیاد.

اینی که نقل قول کردی،هیچ صحبتی در مورد رابطه بد نمیکنه.اصولا نباید بکنه.بقالی سرکوچه نیست که با محسن مکانیک،مغازه بقلیش دعوا افتاده باشنو کاری به کار هم نداشته باشن.دنیای اقتصاد اینچیزا توش تعریف شده نیست.یکی از بدترین رابطه ها رابطه اپل و سامسونگه که به خون هم تشنن و هی علیه هم شکایت تنظیم میکنن اما از اون طرف تا همین چند وقت پیش و شاید هم الان LCD های اپلو سامسونگ میساخت.این حرف اصولا ساده انگارانست.اصلا با منطق دنیا جور در نمیاد.
شما یکم دقت کنی نوشته ارگ رابطه خوبی با نینتندو داشتیم؟ خوب دارند کل دنیا میگن ندارند حالا شما بگو سخت افزار فلان اینا همش بهانه است.
حالا تا صبح بگو این کنسول شکست خوردست و فلان اینا برای من این حرفا مهم نیست چون قبلا شما وضعیت رو در قبال نینتندو مشخص کردی
با منطق شما جور درنمیاد و با منطق من جور درمیاد چرا سری Madden NFL برای Wii U امسال عرضه نمیشه چرا از سال 1991 روی کنسول‌های نینتندو عرضه میشد ولی الان دیگه عرضه نمیشه؟ چون از فروش Wii u ناراضی هستند زدند زیر قولشون یعنی اعلام کردند دیگر حمایتی در کار نیست
خب این شد حرف حساب.کنسول فروش نکرده،بازی براش نمیاد.صحبت از رابطه بد ردگم کردنه.
در مورد پستهای قبلم هم باید بگم از اولش حرفم این بود که بعضیها میگفتن کنسول مال نسل بعد هست،من میگفتم نیست.هنوزم میگن نیست.اینکه بعضیها میگن هست جای سوال داره.تازه بعد اینکه سخت افزارش مشخص شده.
لطفا انگ هیتر و اینچیزارو به ما نچسبون چون نظرم باهات متفاوته.
من میگم هست بقیه هم میگن هست این مشکل شما است که میگید نیست نه من بعدشم سخت افزارش از کنسول‌های این نسل قوی‌تره پس نسل بعد حساب میشه شاید تو ایران حساب نکنند

آخرین ویرایش:
شما یکم دقت کنی نوشته ارگ رابطه خوبی با نینتندو داشتیم؟ خوب دارند کل دنیا میگن ندارند حالا شما بگو سخت افزار فلان اینا همش بهانه است.
حالا تا صبح بگو این کنسول شکست خوردست و فلان اینا برای من این حرفا مهم نیست چون قبلا شما وضعیت رو در قبال نینتندو مشخص کردی
با منطق شما جور درنمیاد و با منطق من جور درمیاد چرا سری Madden NFL برای Wii U امسال عرضه نمیشه چرا از سال 1991 روی کنسول‌های نینتندو عرضه میشد ولی الان دیگه عرضه نمیشه؟ چون از فروش Wii u ناراضی هستند زدند زیر قولشون یعنی اعلام کردند دیگر حمایتی در کار نیست
خب این شد حرف حساب.کنسول فروش نکرده،بازی براش نمیاد.صحبت از رابطه بد ردگم کردنه.
در مورد پستهای قبلم هم باید بگم از اولش حرفم این بود که بعضیها میگفتن کنسول مال نسل بعد هست،من میگفتم نیست.هنوزم میگن نیست.اینکه بعضیها میگن هست جای سوال داره.تازه بعد اینکه سخت افزارش مشخص شده.
لطفا انگ هیتر و اینچیزارو به ما نچسبون چون نظرم باهات متفاوته.

به کسی مربوط نیست من قبول می‌کنم یا نه من چی گفتم قبلا تایید شده این موتور روی کنسول اجراشده اینا همش بهانه است.

وقتی BF 3 روی کنسول اجرا شده از قصد کنسل کردند وقتی یرلی میگه رابطهبد EA با نینتندو باعث شد کرایسیس 3 برای این کنسول عرضه نشه اینا نشون دهنده ضعفه کنسوله؟

اره حرف شما درسته..موتور اجرا میشه روش فقط مشکلی هست اینه که احتمالا زیر 4 5 فریم میده .

من میگم هست بقیه هم میگن هست این مشکل شما است که میگید نیست نه من بعدشم سخت افزارش از کنسول‌های این نسل قوی‌تره پس نسل بعد حساب میشه شاید تو ایران حساب نکنند

مهدی چطور انتظار داری وقتی فروش نمیکنه بازی روش بیاد؟

خیلی استدلال خوبی دارید دیگه حرفی ندارم چون جز هیتر بودن چیزی رو نشون نمی‌دید

والا مشخص هست کی داره متعصبانه و کور کورانه از یه چیز دفاع میکنه...اون بابا داره میگه ما نتونستیم موتور رو روی کنسول اوپتیمایز کنیم اونوقت شما استدلالت اینه که چون اینا رابطشون بد بوده از قصد امده اینو گفته...شمام خوش باش به این خیال که Wii U خیلی سخت افزار خوبی داره و همه انجین های نسل بعد رو به راحتی میتونه اجرا کنه و فقط اگر رابطه ها بد باشه ممکنه نتونه اجرا کنه !

[h=2]کارگردان DICE توضیح می دهد که چرا Frostbite 3 بر روی WiiU اجرا نمی شود.[/h]

:arrowd:

ما موتور بازی را روی کنسول Wii U آزمایش کردیم ، ولی تلاش برای اجرای موتور بر روی این کنسول بی ثمر بود .

چراش کو پس ؟! :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or