کارگردان فیلم Evil Dead در آرزوی ساخت فیلم Half-Life

RattleSnake

کاربر سایت
03829976484409382230.jpg

Fede Alvarez کارگردان فیلم بازسازی شده Evil Dead و Panic Attack که 35 سال سن دارد علاقه زیادی دارد تا فیلمی برای Gordon Freeman بسازد. او در مصاحبه با Yahoo Movies گفت:"
من علاقه زیادی دارم تا فیلم Half-Life را در زمانی مناسب بسازم. ولی من شنیده‌ام این کار غیرممکن است زیرا Spielberg هم این کار را می‌خواست انجام دهد. ممکن است فیلم Section 8 را بسازم و آن را شبیه آثار JJ Abrams کارگردانی کنم.
ساخت فیلم Half-Life فقط یک رویا است که من آن را در خواب می‌بینم"

منبع

یک لحظه فکر کردم sam raimi هست خوشحال شدم،بعد دیدم این کارگردان فاجعه evil dead بازسازی هست کلا نا امید شدم،اگه بازی half-life رو بسازه تمام خاطرات خوب رو به گند می کشه

یک لحظه فکر کردم sam raimi هست خوشحال شدم،بعد دیدم این کارگردان فاجعه evil dead بازسازی هست کلا نا امید شدم،اگه بازی half-life رو بسازه تمام خاطرات خوب رو به گند می کشه
sam raimi هم قدیما کارگردان بود.الان اصلا قبولش ندارمو ندارن.فیلمهای اخیرش هم کم از فاجعه نبوده.موففیت کاری مثل Evil Dead اصلی چیزی بود که خودشم نتونست تکرارش کنه.
در کل هیچکدوم در حد ساخت HL نیستن.اسپیلبرگ هم نمیتونه چون دنیای HL رو فقط یه گیمر که درک میکنه.ایشون برا درک دنیای بازی محتاج نوه و ندیده و... هستن.
الان بهترین گزینه به نظرم del toro هستش.الان خودشم که کارگردان بازی شده و کاملا آشناست با این بازیها.

اصلا اگه چنین عنوان های افسانه ای فیلمشون ساخته نشه خیلی بهتره...
من هنوز سر فیلم مکس پین دارم به خودم لعنت میفرستم که چرا نگاش کردم !!! اصلا باعث شد همون لذت خاطرات خوبم با این شخصیت هم از ذهنم بپره با اون والبرگ کوتوله !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or